Gasblus, gaskogeplader og gasdåser

Medbringer du gasblus eller gaskogeplader, når du camperer i det fri, så kan du altid lave lækre måltider. Herunder finder du mindre og lette gasblus, der er specielt velegnet, hvis gasblusset skal bæres over længere afstande. Du finder også transportable gaskogeplader, som vejer noget mere og som derfor passer bedst til brug i forbindelse med campingvognen, på terrassen eller lignende.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (2)
Farve
  • (2)
Materiale
  • (3)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

Gasblus og gaskogeplader

De små transportable gasblus kan du få glæde af i mange hverdagssituationer. Er det lidt uden for sæsonen, så er de mindre gasblus oplagte at tage med på gåturen ved stranden eller skoven. Find et godt sted med læ, og så kan du hurtigt og nemt nyde noget varmt at drikke. Har du børnene med ude, så vil det vække begejstring hos de fleste, med en kop varm kakao eller lignende. Du kan med andre ord få stor glæde, af selv et mindre transportabelt gasblus, i rigtigt mange situationer. Fx alt hvad der lugter lidt af picnicture, fisketure, gå og vandreture. Det samme gør sig gældende med gaskogepladerne. Med transportable gaskogeplader vil du nemmere kunne servicere flere personer, hvorfor disse er praktiske, når I er lidt flere på picnic. De transportable gaskogeplader findes både med 1 og 2 brændere.

Tilbehør til gasblus og gaskogeplader

For at få glæde af dit gasblus eller gaskogepladerne behøver du kun ganske få ting. Først og fremmest skal du bruge gas. Til de mindre gasblus benyttes oftest gasdåser, som indeholder mindre gas end de større gasflasker. Til gengæld fylder de ikke så meget og vejer næste ingenting. Gasdåserne er derfor praktiske, hvis turen foregår med rygsæk. Til gaskogepladerne kan der være forskellige løsninger alt efter behov. Jo mere gaskogepladerne skal benyttes samme sted, jo mere taler for at benytte gasflasker, fremfor de mindre gasdåser. I nogle tilfælde vil du skulle bruge en gasregulator, og ellers har du kun brug for kogegrejet, og så er du klar til at kokkerere i det fri.

Er du også vild med friluftslivet men mangler noget af udstyret så se også vores udvalg af kvalitets telte i mange forskellige størrelser.