• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Køleelementer

Se vores udvalg af køleelementer, der holder dine mad- og drikkevarer friske og kolde, uanset hvor du befinder dig. Køleelementer er oplagte at bruge på strandture, længere bilture og fx sportsarrangementer med mere.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (3)
Farve
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan bruger jeg køleelementer korrekt?
    For at opnå optimal ydeevne skal køleelementet være helt frossent. Hvor lang tid det tager afhænger at temperaturen i din fryser og det specifikke fryseelement. Det vil være en god ide at lægge fryseelementet i fryseren senest dagen før du skal bruge dem. Placer dem derefter i din køletaske eller køleboks sammen med dine madvarer eller drikkevarer for at holde dem kolde i længere tid
  2. Hvor længe kan køleelementer holde varerne kolde?
    Holdbarheden afhænger af flere faktorer, herunder omgivelsestemperaturen og antallet af køleelementer. Såfremt der benyttes flere køleelementer, sikrer du at dine varer forbliver køligere over længere tid. Ved brug af 3-4 køleelementer, bør varerne fint kunne holde sig kølige i køletaske i min 3-4 timer.

Med køleelementer har du altid kolde og friske varer når du er på farten

Hvis du ønsker at bevare dine mad- og drikkevarer kolde og friske, uanset hvor du er, så er køleelementer den ideelle løsning. Køle- og fryseelementer giver dig mulighed for nemt at transportere dine varer til stranden, på en biltur eller til enhver begivenhed, hvor du ønsker at medbringe friske og kolde varer. Hos Harald Nyborg tilbyder vi køleelementer i forskellige størrelser og designs, så du kan finde den perfekte løsning, der passer bedst til din fryser og køletaske.

Hvis du leder efter en køletaske og kølebokse til at opbevarer dine køleelementer og holde dine varer køligere i længere tid, kan du ligeledes finde en hos Harald Nyborg.