• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Køleelementer

Hos Harald Nyborg synes vi, at køleelementer er en fantastisk opfindelse. Køleelementer er guld værd på strandturen, skovturen og i mange andre sammenhænge. Du undgår lunkent bilvand og slatne salatblade og får i stedet kolde og friske drikke- og madvarer. Frisk snacks, mad og drikke er også noget, der gør den lange biltur i sommervarmen lidt sjovere. Hold ind til siden og finde lækkerierne frem, når det passer dig – du behøver ikke at spotte et sted, hvor du kan købe det, du skal bruge. Du kan holde under skovens skyggende træer eller ved vejen med udsigt over landskabet. Du kan oven i købet vælge mellem flere forskellige typer elementer hos os – måske er det f.eks. små køleelementer, du mangler? Vi har dem og mange flere andre typer.

Læs mere
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Køleelementer når du skal på camping

Det er en super god idé at investere i et køleelement, hvis du skal ud på camping eller en tur på stranden. Et køleelement kan være med til at holde din mad kold, så det holder længere tid. Det er de færreste, der kan lide varm mad, som er blevet bagt af solen gennem hele formiddagen. Desuden vil et køleelement passe godt sammen med en køleboks, som du kan stille i forteltet. På den måde kan din mad og drikke nemt holde sig under din campingtur.

Stort udvalg af køleelementer

Hos Harald Nyborg har vi mange slags køleelementer. Du kan for eksempel vælge vores 2-pak køleelement på 400 gram, som fungerer perfekt til nedfrysning. Desuden har den en højde på 33 mm, en bredde på 95 mm og en længde på 160 mm. Det betyder, at den passer perfekt til alle slags behov. Hvis du hellere vil have et større køleelement, for eksempel hvis du har en større køleboks, har vi også et kølelement på 16x11 cm med assorterede farver, som fungerer ideelt til campingturen.