Campingtoilet og tilbehør til transportable toiletter

Et campingtoilet er en særdeles praktisk og komfortabel løsning, som kan gøre en stor forskel på camping- eller sejlturen. Med dit eget transportable toilet opnår du langt større frihed og mere komfort på turen.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (2)
  • (5)
Farve
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad skal man bruge til campingtoilettet?
    Du skal først og fremmest bruge letopløseligt toiletpapir, designet til transportable toiletter. Som navnet indikerer, så opløses denne type toiletpapir hurtigere og nemmere end almindeligt toiletpapir. Det har den fordel at risikoen for et tilstoppet campingtoilet reduceres. Derudover skal du bruge rengøringsmidler udviklet til campingtoiletter, samt klosetvæske.
  2. Hvad er klosetvæske?
    Klosetvæske er et kemisk produkt, der anvendes i transportable toiletter som fx de fleste campingtoiletter. Klosetvæsken fjerner ubehagelig lugt, nedbryder affaldet og er bakteriedræbende.

Campingtoilettet er et transportabelt toilet  

Et campingtoilet er oftest samtidig et transportabelt toilet, hvorfor der er flere brugsmuligheder end blot til campingvognen. Campingtoilettet kan også bruges til autocamperen, og de finder også god anvendelse på både. Campingtoiletter kan også være praktiske til kolonihavehuset eller annekset i sommerhuset. Hvis badeværelset står overfor en renovering, og derfor ude af drift en periode, så kan et campingtoilet eller et midlertidigt toilet være en god løsning.

Tørkloset eller campingtoilet

Overvejer du at købe et campingtoilet og er stødt på betegnelsen tørkloset, så kommer her en forklaring på forskellen. Et tørkloset er betegnelsen for alle toiletter, der ikke er tilknyttet kloakering. Betegnelsen tørkloset, er derfor en bredere betegnelse end campingtoilet. Alle camping toiletter er tørklosetter, men ikke alle tørklosetter er campingtoiletter.

Klosetvæske og opløseligt toiletpapir

For at få den bedste oplevelse med dit campingtoilet skal du først og fremmest sørge for at bruge opløseligt toiletpapir og klosetvæske. Med opløseligt toiletpapir reduceres risikoen for et tilstoppet toilet. Klosetvæsken er også uundværlig da den reduceres lugtgener og dannelse af gasser.

Se også vores store udvalg af praktiske campingmøbler, som fx campingborde og campingstole, som du også kan få glæde af hjemme i haven, på festivalen eller på strandturen.