Håndvægte og kettlebells

Er det på tide at styrke kroppen og komme i god form? Eller er du allerede i gang, men mangler noget nyt udstyr? I begge tilfælde er du kommet til det rette sted. Harald Nyborg forhandler nemlig håndvægte i flere forskellige afskygninger. Hos os finder du blandt andet modellen med neoprenbehandlet overflade, der giver et rigtig godt greb. Du finder også mange forskellige muligheder, når det kommer til størrelser. Skal du bruge håndvægte på 5 eller 10 kg? Vi har begge dele! Du kan ligeledes se nærmere på det smarte sæt med støbejernsskiver i forskellige størrelser og stænger med speec lock. Du finder desuden enkelte vægtskiver på denne side, ligesom du har mulighed for at tage et kig på vægtstangen med låseringe. 

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (4)
Farve
 • (2)
 • (4)
Materiale
 • (8)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (6)
 • (4)
 • (4)
 • (15)
 • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor tunge skal håndvægte være?
  Det meget forskelligt fra person til person, men en god rettesnor er, hvis du kan tage mere end 15-20 gentagelser, er vægten for let. Kan du tage mindre end 8 gentagelser med god teknik, er håndvægten for tung. Det er vigtigt at håndvægten passer til din træning.
 2. Hvordan bruger man håndvægte?
  En tommelfingerregel er hoftebredde og fødderne solidt i gulvet. Stil dig evt. opad en mur til at starte med for at stå ret. Løft herefter den ene håndvægt op mod maven og når du tager denne ned løfter du din anden op til samme position. Sørg for at hold igen i det håndvægten bevæger sig ned igen.
 3. Hvilke håndvægte skal jeg købe?
  Håndvægte som kan justeres i vægt er et must. Hvis ikke, så sørg for at købe forskellive intervaller mellem håndvægtene. Det mest hensigtsmæssige vil være at eje håndvægte i et bredt interval fra 2 til 40 kg.
 4. Hvordan træner man triceps med håndvægte?
  Tag fat om håndvægten med den ene hånd og læg den anden hånd på bænken for at holde balancen. Placér samtidig dit ene ben på bænken og lad det andet ben stå strakt. Løft nu albueleddet op således det flugter din ryg. Mærk efter hvordan tricepsen bliver aktiveret.

Vægtsæt til gode priser

Mange danskere er rigtig glade for at gå i fitness. Nogen gør det et par gange om ugen, mens andre gør det næsten dagligt. Dog kan det for nogle give rigtig god mening at investere i håndvægte, vægtsæt og andet træningsudstyr, som man kan have derhjemme. På den måde er det nemlig muligt at være fysisk aktiv og styrke sine muskler, uden at skulle tage hele vejen til fitness. Hvis man har det fulde sæt vægte og hvad man ellers skal bruge, er der endda penge at spare. Ved køb af vægtesæt behøver man nemlig slet ikke at betale for fitness - så har man nemlig alt, hvad man skal bruge, derhjemme.

Tunge håndvægte og kettlebell

Hvis du rigtig skal styrke dine muskler, skal de sættes under pres, og til dette kan vi anbefale nogle tunge kettlebells eller håndvægte. Disse tillader nemlig tunge løft, som udsætter dine muskler for den nødvendige udfordring som skal til, for at se resultater. Hvis du tilmed har en motionsmaskine, kan du endda lave hele træningen hjemme og glemme alt om at besøge fitnesscentrene. Hertil forhandler vi også de motionsudstyr reservedele du eventuelt måtte mangle, samt sportsernæring som giver din krop alt, hvad den skal bruge. Så har du altså en god mulighed for at få masser motion i dit eget hjem.