• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Dartskiver og dartpile

Dartspillet er en sjov og udholdende sport, hvor alle kan være med. Vælg mellem indendørs og udendørs dartskiver. Du kan også få elektronisk dartskive, som nemt holder styr på scoren. 

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (9)
Farve
 • (1)
Indendørs/Udendørs
 • (1)
Materiale
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 11 af 11 total
Du har set 11 af 11

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor højt skal en dartskive hænge?
  En standard dartskive skal hænge 173 cm over gulvet og til midten af dartskiven (Bulls Eye). Dette mål er fastsat af de internationale dartregler og sikrer, at spillet er fair og udfordrende. Så mål op, find det rette sted og lad dartspillet begynde!
 2. Hvor langt væk skal man stå fra en dartskive?
  Dartskiven skal være placeret 2,37 meter væk fra spilleren, målt fra forsiden af dartskiven til startpunktet for kastet. Dette er den officielle afstand i dartspil og sikrer, at spillet kræver præcision og færdighed.

Forskel på elektronisk dartskive og alm dartskive

Dart er en sport, der kan nydes overalt, både indendørs og udendørs. Det er en aktivitet, der kræver minimal forberedelse og fylder næsten ingenting. Har du eksempelvis et spillerum i kælderen, er det det ideelle sted at hænge din dartskive op. Hvis du ønsker at beskytte væggene omkring skiven, samt gulvet, tilbyder vi et darttæppe og en beskyttelsesring for at gøre dit spil endnu mere behageligt. Uanset om det er en hyggelig aften med venner eller en konkurrence mellem familie, er dart den perfekte underholdning!

Harald Nyborg har et stort udvalg af dartpile

Vores udvalg af dartpile er omfattende og varieret, med vægte fra 18 til 23 gram. Uanset om du foretrækker lette eller tunge pile, kan du finde det perfekte udstyr til din spillestil. Vi tilbyder 3-pak dartpile og meget mere. Lad os hjælpe dig med at finde de dartpile, der passer bedst til dig!

Hvis du er interesseret i andre former for motion og aktivitet, opfordrer vi dig til at udforske vores brede udvalg af sportsprodukter. Besøg vores Sport og Motion kategori for at finde alt, hvad du har brug for til at holde dig i form og have det sjovt.