Løbebånd

I løbet af de seneste to år, er vi blevet vant til at foretage flere og flere aktiviteter hjemmefra. Derfor er det selvfølgelig også blevet populært at rykke eksempelvis motionstræning på løbebånd inden for hjemmets fire vægge. Det er der ikke noget at sige til, for det er en enormt effektiv form for konditionstræning, som samtidigt giver dig mulighed for at løbe lige når det passer dig, uanset hvordan vejret udenfor arter sig. Derudover bestemmer du helt selv, om du vil møde stigninger på din løbetur eller om du vil løbe helt fladt. Du kan også overveje en

motionscykel, hvis du variere din hjemmetræning.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (2)
 • (3)
 • (2)
Bluetooth
 • (1)
Tilslutningsindgang
 • (1)
Spænding (V)
 • (5)
WiFi indbygget
 • (3)
 • (5)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad koster et løbebånd
  Det kan variere meget. Vi har et stort udvalg her på siden, hvor prisen variere fra omkring 3.000kr til kvalitets løbebånd med skræm og det hele til omkring 16.000 kr.
 2. Hvilket løbebånd skal jeg vælge?
  Løbebåndet skal passe til din størrelse og højde - Det er vigtigt at løbebåndets længde og bredde passer til dig. Er du højere end 170 cm bør du vælge et løbebånd med en løbebåndslængde på minimum 145 cm. Sørg for at vælge et løbebånd som er enkelt at betjene.

Hvilket løbebånd skal jeg vælge?

Når du har besluttet dig for at investere i et løbebånd, er der naturligvis en række faktorer du skal tage stilling til, inden du foretager dig et køb. For det første skal du være opmærksom på, om den maskine du har udset dig på passer til dit fysiske behov. Hvilke funktioner skal løbebåndet have, hvor hurtigt skal båndet bevæge sig og hvor avanceret et styresystem har du brug for? Derudover skal du være klar over, hvor meget plads du har til din nye maskine. Træningsmaskinerne kommer i forskellige størrelser, og der kan derfor være nogle der egner sig bedre til dit hjem end andre. Afslutningsvis er der selvfølgelig spørgsmålet om, hvor mange penge du er villig til at investere i dit løbebånd. Vores priser spænder bredt og du kan derfor være sikker på, at finde et produkt der passer ind i dit budget.

Løbebåndet velegnet til alle

Løbebåndet er således velegnet til både nybegynderen og til den garvede løber. Derudover har motionsmaskinen den fordel, at det ikke belaster din ryg, dine knæ og dine led på samme måde som løb på asfalt kan risikere at gøre. Som du nok kan høre, er der mange fordele ved et løbebånd, og derfor er vi så glade for at kunne præsentere et flot og kvalitetssikret udvalg, lige her hos Harald Nyborg. Har du brug for tøj og udstyr til løb, så har vi selvfølgelig også det.