• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Reservedele til trampoliner og pools med mere

Her finder du vores udvalg af tilbehør og reservedele til udendørs legetøj. Der er ikke noget mere ærgerligt end lige at mangle den lille ekstra ting for at tingene virker. Det kan du være heldig at finde her. Find blandt andet pool covers, poolpumper, stige til pool, den ekstra fjeder eller net til trampolinen med meget mere.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (5)
 • (67)
 • (3)
 • (21)
 • (63)
Brand
 • (1)
 • (13)
 • (61)
 • (22)
 • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 36 af 167 total
Du har set 36 af 167
Vis de næste 36 produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad gør man med en trampolin om vinteren?
  Stort set alle trampoliner der designet så de kan stå ude hele året rundt. Nettet til trampolinen og eventuelle kantpuder bør dog tages ned og gemmes indenfor i vinterhalvåret.
 2. Hvordan sætter man fjedre på en trampolin?
  Når du skal montere fjedrene på trampolinen, så begynder du med at sætte fjederens krog ind i den V-formede ring på trampolindugen. Derefter bruger du fjedermonteringsværktøjet til at trække fjederen på plads på rammen. Sørg for, at fjederen sidder ordentligt fast, ellers kan den løsne sig, når du hopper i trampolinen. For at få spændt trampolindugen korrekt så starter du med at sætte en de første 4 fjedre i hver deres “hjørne”. De næste 4 trampolinfjedre sætter du forskudt fra de første 4 og så fremdeles. Husk at gemme fjedermonteringsværktøjet hvis du får behov for at skifte en fjeder senere.

Pool cover og spa cover – det er altså en god ide

En udendørs pool eller spa giver mange gode oplevelser, men der følger også vedligeholdelse og klargøring med. Med et pool cover eller et spa cover kan du gøre det meget nemmere for dig selv og du undgår blade, støv og insekter i vandet, hvilket hjælper med at holde vandet rent og klart, og dermed reduceres behovet for klargøring. Samtidig reducerer du vandfordampningen med et pool cover, ligesom det kan reducere varmetabet. Sidst, men ikke mindst, så fungerer et pool cover eller et spa cover som sikkerhed for at mindre børn eller kæledyr ikke falder ned i poolen eller spabadet.

Net til trampolin

Det er altid en god ide at have et fuldt funktionsdygtigt sikkerhedsnet til trampolinen. En trampolin er et fantastisk stykke legetøj, men der sker også mange skader i forbindelse med legen på trampolinen. En del af disse skader kan reduceres ved at benytte et net til trampolinen så der ikke er risiko for at børnene, eller voksne for del sags skyld, falder ud af trampolinen. Husk at tjekke løbende at sikkerhedsnettet til trampolinen altid er helt funktionsdygtigt. Det er også en god ide at taget nettet til trampolinen af i vinterperioden og opbevare det indendørs, da det vil forlænge levetiden på nettet.

Stige til pool, poolpumpe og ekstra fjeder til trampolinen

Disse varer er blot nogle af de varer du ofte vil finde i denne kategori med tilbehør og reservedele til udendørs legetøj. Generelt vil du finde mange forskellige reservedele og tilbehør til poolen eller spabadet, poolpumpen og reservedele til trampolinen. Vores reservedele gør brugsværdien større og kan hjælpe dig med at holde dine produkter funktionsdygtige. En stige til poolen gør det fx meget nemmere alle at benytte poolen, ligesom der er ærgerligt at trampolinen ikke kan benyttes fuldt ud, fordi der mangler en fjeder eller 2 til trampolinen.  

Er du på udkig efter en ny trampolin eller spabad så kig forbi vores udvalg af kvalitets trampoliner eller spabade og vildmarksbade.