Elbiler til børn

Børn er vilde med fart over feltet, og elbiler til børn er derfor et sikkert hit. Hos Harald Nyborg har vi et fantastisk sortiment af elektriske biler, som fx el traktorer til børn, el scootere og el motorcykler til børn, fra de sejeste bil-brands. Så er der garanteret flere timers sjov og spas.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (3)
  • (5)
  • (3)
Størrelse
  • (6)
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 36 af 42 total
Du har set 36 af 42
Vis de næste 6 produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilke funktioner har en elbil til børn?
    Selvom det er til børn, er det muligt at få en elbil med masser af udstyr og tilbehør. Fx med lædersæder, indbygget lys, lyd og musik, MP3-indgang, fremad- og bakgear, døre der kan åbnes, sirener og udrykningslys, megafon og meget mere. Ofte vil der også følge en fjernbetjening med den elektriske bil, således du kan have kontrollen over elbilen, indtil barnet har lært at styre den elektriske bil.

El traktor og el motorcykel til børn

Blandt vores sortiment af elektriske biler til børn finder du bl.a. el traktorer, el motorcykler og el scootere med mere. Før du vælger, hvilken elbil der passer bedst til dit barn, kan du overveje om der skal være plads til 2 børn. Så kan søskende, venner eller veninder lege med. Til de mindste børn kan det være en fordel at vælge en model, hvor der følger fjernbetjening med. Er barnet mere til en el scooter eller en el motorcykel, så kan det være en god ide at vælge en model, hvor der kan monteres støttehjul. Det vil typisk været tilfældet for de mindste elscootere og el motorcykler. De lidt større modeller kan køre hurtigere, og vil oftest ikke have muligheden for at montere støttehjul.  

Elbiler med plads til to børn giver dobbelt sjov

Biler som børn selv kan styre, er altid et kæmpe hit, der garanterer god leg og underholdning i mange timer. Og hvad der er sjovt alene, er endnu sjovere med en ven eller søskende. Derfor har vi hos Harald Nyborg et stort udvalg af elektriske biler med plads til to børn, så børnene på den måde har mulighed for at dele denne sjove oplevelse sammen, og så man hurtigt kan invitere sin lillesøster, bror eller ven med på en tur i sin seje bil. Med en elbil vil børnene skabe sjove oplevelser sammen og have det sjovt med at styre lys, lyd og musik. Gør oplevelsen endnu sjovere ved at lave en kørebane med hjælp af fx gadekridt, vejskilte og kegler som du finder i kategorien med øvrigt legetøj.