Fodboldmål, reboundere og fodbolde 

Herunder finder du vores udvalg af fodboldtræningsudstyr i form af fodboldmål til haven, reboundere og fodbolde m.m. Så er der dømt fri fodboldleg i haven, både med mulighed for at spille for sjov eller træne de tekniske detaljer seriøst. 

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (5)
 • (6)
 • (2)
 • (2)
Brand
 • (1)
 • (6)
 • (2)
Størrelse
 • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 15 af 15 total
Du har set 15 af 15

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er en rebounder?
  En rebounder er et træningsredskab, du kan bruge til at øve boldkontrol, pasninger og skud i fodbold. En rebounder består af en elastisk overflade, der sender fodbolden tilbage mod spilleren, når fodbolden rammer den. Dette gør det muligt for spilleren at træne sine tekniske færdigheder ved at sparke bolden mod rebounderen og reagere på den tilbagekommende bold. Reboundere fås i forskellige størrelser og kan bruges både indendørs og udendørs. Uanset hvilket niveau du er på, så kan en rebounder være en værdifuld træningspartner og et must-have fodboldudstyr.
 2. Hvor stor skal en rebounder være?
  Hvorvidt du skal vælge en stor eller en lille rebounder afhænger af flere forhold, nemlig hvor meget plads du har til rådighed, om der er flere, der skal benytte rebounderen samtidigt, og hvor gode spillerne er til at spille fodbold. De mindste reboundere egner sig bedst til de mindre børn, der typisk vil have lidt færre fodboldkompetencer. Når børnene når et vist niveau, og specielt hvis der er flere, der skal spille sammen, så de få mest glæde af en af de lidt større modeller.
 3. Hvad er forskellen på de forskellige størrelser fodbolde?
  Fodbolde fås i forskellige størrelser, der er tilpasset forskellige aldersgrupper og niveauer af spil. De mest almindelige størrelser er størrelse 3, 4 og 5. Størrelse 3 er typisk beregnet til mindre børn op til ca. 8 år. Størrelse 4 er velegnet til børn i alderen fra ca. 8-14 år. Boldstørrelsen 5 er standardstørrelsen, der bruges af de største børn fra ca. 14 års alderen og voksne. De professionelle spillere bruger også en fodbold i størrelse 5.
 4. Hvordan vælger jeg det rigtige fodboldmål til min have?
  Når du skal vælge fodboldmål til haven, er de to væsentligste forhold havens størrelse og størrelsen i forhold til dem, der skal benytte fodboldmålet. Mindre fodboldmål passer naturligvis bedst til de mindste fodboldspillere og disse fodboldmål kræver kun begrænset plads. De vil derfor passe til stort set alle haver. Større børn kræver større fodboldmål og ikke mindst et større areal at spille på. Når der spilles til større fodboldmål og med mere fart og længere skud, er der også større sandsynlighed for at fodbolden kan komme på afveje. Størrelsen på fodboldmålet er således med til at bestemme, hvor intensivt spillet bliver. Når du vælger fodboldmål til haven, vil det derfor altid være en balance mellem at kunne lade spillet udfolde sig optimalt samtidig med, at der tages hensyn til havens størrelse og omkringliggende arealer.

Fodboldmål til haven 

Der er ikke mange fodboldglade drenge, og piger, der vil takke nej til sit eget lille fodboldstadion hjemme i haven. Hos Harald Nyborg finder du et varieret udvalg af fodboldmål til haven. Derfor kan du oftest findes mindre fodboldmål til de mindste fodboldentusiaster, og fodboldmål til haven der er lige så store som 7-mands mål. Fodboldmål til haven er generelt meget nemme at sætte op, så der behøver ikke at gå lang tid fra køb til kampen er i gang. 

Rebounder – det er genialt det der 

En rebounder til fodbold er både et fantastisk legetøj og et effektivt træningsredskab. Med rebounderen kan du træne sparketeknik, hovedstød, tæmninger og førsteberøringer som markspiller, ligesom der er masser af muligheder for at træne målmandskompetencerne. Rebounderen fungerer som en ekstra spiller, og fungerer derfor fint, uanset om barnet er alene, eller ønsker at spille med nogle af fodboldkammeraterne. 

Du kan finder mere til haveleg i vores kategorier med sjove havespil for hele familien og seje tramoliner.