Udendørs legetøj på hjul

Herunder har vi samlet vores udvalg af legetøj på hjul til udendørs brug. Udover at være garanti for en masse gode timers leg og frisk luft, så er legetøjet også med til at styrke dit barns motorik og balance. Du finder løbecykler, der er god træning før der skal prøves kræfter med den første rigtige cykel. Til de lidt mindre finder du gåbiler og populære traktorer og scootere til børn.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (14)
Brand
 • (2)
 • (1)
 • (2)
 • (3)
 • (6)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 24 af 24 total
Du har set 24 af 24

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvornår kan man bruge en løbecykel?
  De fleste børn vil kunne få glæde af en løbecykel fra ca. 2 års alderen. Når barnet kan gå uden hjælp og har power nok i benene til at skubbe fra på jorden, samt at holde sig oprejst over løbecykel, så er barnet klar. Husk cykelhjelmen.
 2. Hvilken størrelse løbecykel skal du vælge?
  For at få størst glæde af løbecyklen er det vigtigt at størrelsen er optimal. En god tommelfingerregel er at løbecykelen skal være et par centimeter mindre end barnets skridtlængde. Skridtlængden måler du fra gulvet og op til skridtet, mens barnet har sko på. Når løbecykelen er en smule mindre end barnets skridtlængde, så sikrer du at barnet kan have letbøjede knæ, når barnet sidder på løbecykel, og dermed mulighed for at skubbe fra med benene, samt bedre holde balancen.

Gåbiler til børn

Gåbiler er et fantastisk stykke legetøj designet til at fremme barnets motoriske færdigheder og give timevis af underholdning til dit barn. Som sidegevinst risikerer du, som forældre, at få sved på panden, hvis du skal følge med. Selv de små børn kan nemlig få overraskende fart på de små gåbiler. Allerede fra 1 års alderen kan børnene få glæde af en gåbil og de fås i mange forskellige populære udgaver. I vores sortiment finder du blandt andet traktor gåbiler, politi gåbiler og gåbiler med brandbil-design.  

Scootere til børn

Når børnene er små, så kan de have svært ved at overkomme længere distancer. Med en scooter til børn så kan i pludselig tage på lidt længere ture med barnet. Så længe underlaget er nogenlunde fast og jævnt så kommer der hurtigt fart over feltet og barnet kan tilbagelægge overraskende store afstande.  Måske husker du selv den klassiske børnescooter fra Dantoy. Denne klassiker har mere en 50 år på bagen og er både robust og særdeles holdbar. Samtidig er scooteren også meget let, hvilket gør den nem at kontrollere for barnet og kan tilfredsstille selv de mest fartglade børn.

Gokart til børn

Gemmer der sig en kommende racekører i dit barn, så vil en gokart til børn være et sikkert hit. I vores udvalg af gokarts til børn finder du gokarts med fine detaljer og komfortable sæder, der kan indstilles, så gokarten kan bruges af børn i forskellige størrelser. Oftest vil vores gokarts til børn også have håndbremse og mulighed for friløb som barnet kan skifte til, når det går ned af bakke, så pedalerne ikke drejer med rundt.

Kig også forbi vores udvalg af sikre cykelhjelme til børn eller de populære elbiler til børn.