• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Trampoliner – Trampoliner til nedgravning og havetrampoliner

Trampoliner er et sikkert hit blandt store og små, såvel som børn og barnlige sjæle. Herunder finder du vores udvalg af trampoliner, som dækker over store og små trampoliner, samt trampoliner til nedgravning og havetrampoliner der kan placeres på jorden.

Læs mere
Filtrér søgning
Produkttype
 • (2)
 • (5)
 • (14)
Brand
 • (6)
 • (5)
 • (6)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 21 af 21 total
Du har set 21 af 21

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor skal man placere en trampolin?
  Når du skal vælge den mest optimale placering for trampolinen, så er der en række forhold du med fordel kan overveje. Sikkerhedsmæssigt skal trampolinen placeres på en jævn og blød overflade, for at absorbere stød og minimere skader ved fald. Der bør også være et sikkerhedsområde rundt om trampolinen som holdes frit for og så vil en god placering også være et sted hvor trampolinen kan holdes under opsyn.
 2. Hvor dybt skal hullet være til en nedgravet trampolin?
  Hvor dybt hullet i jorden skal være afhænger af trampolinens størrelse og hvor tung vægt den er egnet til. Jo større trampolinen er og jo tungere vægt den er egnet til jo dybere skal hullet være. Den præcise anbefalede dybde vil stå i brugsvejledningen. Som tommelfingerregel skal du regne med en dybde på ca. 50 cm for de små trampoliner og op til 1 meters dybde for store trampoliner med en diameter på ca. 4 meter.

Trampolin til nedgravning – InGround trampolin

Der er mange fordele ved at vælge en trampolin til nedgravning – også kaldet en InGround trampolin. Da en nedgravningstrampolin flugter med havens overflade, så er der mindre risiko for skader, hvis uheldet skulle være ude, og den hoppende falder ud af trampolinen. Visuelt er der også stor forskel på en trampolin til nedgravning og en havetrampolin, specielt hvis du tager sikkerhedsnettet af, når trampolinen ikke bruges. Med en nedgravet trampolin er du også sikret mod stormskader forårsaget af en løbsk trampolin. Den væsentligste ulempe er til gengæld at trampolinen skal graves ned, og det kan godt være en halvtung opgave eller være forbundet med ekstra omkostninger, hvis du vælger at betale dig fra arbejdet.   

Nedgravet trampolin eller havetrampolin

Hvorvidt du skal vælge en trampolin til nedgravning eller en havetrampolin der placeres oven på jorden, er oftest af afvejning af den lidt nemmere løsning, med en havetrampolin der står på jorden, eller den lidt mere besværlige, men også mere sikre, med en nedgravet trampolin. Jo længere tid trampolinen forventes at skulle bruges, jo mere taler det for at vælge en nedgravet trampolin. Forventer du at trampolinen skal bruges i mange år, så vil besværet med nedgravningen i højere grad blive opvejet af det pænere udseende og de færre bekymringer for stormskader. Men der kan også være et økonomisk aspekt, hvis du vælger at betale for nedgravningen og bortskaffelse af jorden.

Leg på trampoliner og sikkerhedsforanstaltninger hænger sammen. I vores kategori med reservedele til udendørs legetøj finder du ekstra fjedre, kantpuder og sikkerhedsnet til trampoliner.