• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 34,-

Trampoliner

Trampoliner er et sikkert hit blandt store og små, såvel som børn og barnlige sjæle. Aktivitet på en trampolin bidrager til det bedste af begge verdener: nemlig leg og bevægelse. Med en trampolin i haven er dit barn altså både garanteret glæde, grin og god leg samt frisk luft, motion og bevægelse. Se også vores kategori med legehuse og fodboldmål. Hos Harald Nyborg forhandler vi kvalitetstrampoliner fra JumpXfun, Salta og Just Jump samt tilbehør, der yder sikkerhed, så du trygt kan lade dit barn lege løs. 

Læs mere
Filtrér søgning
Produkttype
 • (3)
 • (7)
Brand
 • (2)
 • (7)
Farve
 • (7)
Materiale
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor skal man placere en trampolin?
  En trampolin skal placeres, hvor den giver bedst mening for dem der skal benytte den. Det kunne fx være tæt på terrassen, så I nemt kan holde øje med børnene, eller bagerst i haven, så I hører larmen mindst muligt. Men husk at tænke på både børn og voksnes behov. Derudover skal trampolinen ikke placeres tættere end 2 meter til en væg, og den skal placeres på en jævn og stabil overflade, typisk græs.
 2. Hvad med sikkerhed og trampoliner?
  Trampolinen skal sikres, så der ikke sker noget, når den er i brug, men også når det stormer. Sørg derfor for at sikre din trampolin med en korrekt stige, sikkerhedsnet og stormanker. Du kan også grave trampolinen ned.

Det rigtige valg af trampolin

En trampolin i haven er til stor glæde for flere aldersgrupper, herunder de helt små børn, de større børn og sågar også de voksne. Men hvilken trampolin er den rette for dig og din familie? Hos Harald Nyborg har vi et bredt udvalg af trampoliner i flere varianter og størrelser. En trampolin er uden tvivl fuld af timers underholdning og leg, men den indeholder også en vis risiko, og derfor skal den selvfølgelig leges på - og opsættes med - respekt. Du kan enten vælge at købe en trampolin på ben eller en nedgravningstrampolin. En nedgravningstrampolin øger sikkerheden for de små børn, og er desuden mere stormsikker. En trampolin på ben bør af sikkerhedsmæssige årsager være udstyret med et sikkerhedsnet, så børnenes leg kan foregå i fuld sikkerhed og tryghed.

Tilbehør til trampoliner - Både praktisk og underholdende

Hos Harald Nyborg har vi, udover kvalitetstrampoliner som individuelt produkt, også et bredt udvalg af tilbehør hertil. Vi forhandler både det nødvendige, lavpraktiske tilbehør såsom trampolinstiger, rammerør, nettilbehør, og generelle reservedele til trampoliner, samt sikkerhedsmæssige tilbehør i form af stormankre og sikkerhedsnet. Trampoliner har en god størrelse, og du kan derfor med fordel udnytte pladsen i haven ved at montere et fodboldmål mellem trampolinens ben. Dermed slår du to fluer med et smæk og får sikkert og hurtigt en fodboldbane og en trampolin på en og samme plads. Se fx vores smarte fodboldmål til montering mellem trampolinens ben.