• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Kælke

I vintertiden er en af de største fornøjelser at se sneen falde. Voksne forbinder sneen med hygge og jul, mens mange børn ikke kan vente med at komme ud og kælke. Derfor forhandler vi en masse forskellige typer kælke, så dit barn kan have det sjovt i sneen. Du kan blandt andet tage et kig på vores Fun bob eller Bobslæder, hvis du skal have inspiration. Her skal du nok kunne finde den perfekte kælk. Sneen varer ikke altid længe, her i Danmark, men heldigvis har vi rigeligt udendørs legetøj. Vi forhandler f.eks. store trampoliner og fodboldmål. Så du er dækket ind, også når sneen forsvinder.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Farve
  • (2)
  • (1)
Materiale
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er forskellen på en slæde og en kælk?
    En slæde eller kane er ofte noget vi forbinder med et transportmiddel på meder i stedet for hjul. Hvor en kælk oftest forbindes med leg og som bliver brugt til at kælke ned ad bakker dækket af sne eller is.
  2. Hvilken kælk er bedst?
    Der findes mange forskellige kælke, og den helt traditionelle trækælk som vi kender fra gamle dage, er stadig et hit, den dag i dag. De vejer dog oftest meget mere og derfor er en kælk eller bobslæde i plastisk et godt bud på den bedste kælk. Flere kælke fås også med rat og bremser, hvilket også er et stort hit blandt børn.

Store og små kælke

I denne kategori kan du finde diverse kælke, som bruges til sneen. Herunder forhandler vi både store og små kælke, hvor der kan sidde en enkelt eller flere. De er lavet til børn, men har alligevel en vis størrelse, sådan at der er god plads til barnet. Desuden kan man også købe de helt små og simple. Det inkluderer altså en numseslæde, som fylder og vejer meget lidt, men alligevel kan bruges til at kælke. Så når sneen er faldet kan man nemt gemme fodboldmålet væk og begynde at kælke med børnene.

Kælke til at lege i sneen

Her hos Harald Nyborg forhandler vi mange produkter indenfor udendørs leg. Mange af disse bruges primært om sommeren såsom vores trampoliner eller gynger, men til vinteren kan vi også være behjælpelige med produkter. Her kan vi anbefale du tager et kig på vores kælke, som kan købes i mange variationer og til fornuftige priser. Du finder disse her på siden hvor de kan købes som runde og firkantede, samt store og små. Mulighederne er mange, når du køber dine kælke hos os. Således kan børnene komme ud i sneen og lege.