• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Kælke og bobslæder

Børn er vilde med leg i sneen og en kælk eller bobslæde vil altid være et sikkert hit. Herunder finder du vores udvalg af numseslæder, kælke og bobslæder. Du kan få bobslæder og kælke med rat og bremser, så der opnås lidt mere kontrol, når børnene suser ned af bakkerne.

Læs mere
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvorfor hedder det en bobslæde?
    Ordet bobslæde kommer fra engelsk bobsled, der er sat sammen af ”bob”, som betyder noget der bevæger sig hurtigt, og ”sled” som betyder slæde.
  2. Hvad er forskellen på en slæde og en kælk?
    En slæde eller kane er ofte noget vi forbinder med et transportmiddel på meder i stedet for hjul. En kælk forbindes oftest med leg og som bliver brugt til at kælke ned ad sneklædte bakker.

Kælk med rat og bremser

At købe en kælk med rat og bremser giver en række fordele for både børn og voksne. For det første forbedrer et rat kontrol og styring, hvilket gør kælkeoplevelsen mere sikker og sjovere, fordi børnene bedre kan undgå forhindringer. Vælger du en kælk med både rat og bremser, så har barnet også mulighed for at kontrollere farten, hvilket naturligvis øger sikkerheden, men som også betyder, at barnet vil kunne kaste sig ud i flere udfordringer med kælken, uden at føle samme usikkerhed, hvis farten pludselig bliver for høj. For det andet øger rat og bremser interaktiviteten og giver børnene en følelse af at være i kontrol, hvilket kan øge spændingen og legeglæden ved at kælke. Og mon ikke at mulighederne for at styre udenom eventuelle forhindringer, og eventuelt dæmpe farten, også giver dig som forældre lidt mere ro i maven.

Bobslæder og kælke til børn                  

I vores udvalg finder du både store og små bobslæder og kælke til børn. Nogle bobslæder og kælke er til 2 personer og andre har kun plads til et enkelt barn. Hvorvidt du bør vælge en lille eller en stor kælk, afhænger af hvor store børnene er og om de finder størst glæde ved at have deres egen kælk eller ved at kælke sammen med søskende eller legekammerater. Er barnet meget lille, vil det oplagte valg være en babykælk, eller en kælk hvor der er plads til både barnet og voksen eller større søskende. De helt simple numseslæder er meget praktiske, da de ikke fylder meget og er ganske lette. En numseslæde vil være et oplagt valg, hvis det mindre barn har mulighed for at lege i sneen i fx børnehaven, eller hvis der er en lille bakke i nærheden af bopælen.