• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Have- og trækvogne

Harald Nyborg har samlet et udvalg inden for have- og trækvogne, som du kan se her på denne side. De praktiske og anvendelige have- og trækvogne bruges til transport af haveaffald, potteplanter, blomster, krukker og meget andet. Vognene fås blandt andet med tip-lad og hjul, samt findes i flere forskellige størrelser og modeller. Uanset hvad dit næste haveprojekt er, kan have- og trækvogne være gode at have ved hånden. Brug dem eksempelvis til at flytte jord, haveredskaber, planter og sten, eller anvend en foldesæk eller affaldsvogn (med eller uden låg) til haveaffaldet. Se også gerne vores udvalg af krukkevogne, reservehjul og øvrigt ekstraudstyr til have- og trækvogne.

Læs mere
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Find den perfekte have- og trækvogn lige her

Hos os finder du et stort og varieret udvalg indenfor have- og trækvogne, så du skal nok finde den model, der passer til dine behov. Vi forhandler blandt andet havevognen med plastbakke, som støtter affaldsposen. Men måske er en vogn med justerbar højde bedre til dine haveopgaver? Og nu vi er ved det fleksible, kan du her også tage et kig på vognen med sider, der kan foldes ned, så det bliver nemmere at læsse af og på. Du finder også den solide og dekorative trækvogn i træ, som med sit naturlige look passer rigtig godt ind i udeomgivelserne. Snart er det ingen sag at flytte haveaffald, redskaber, store sten og mere.

Se nærmere på den foldbare trækvogn lige her

Det kan også være, at du søger vognen, som ikke bare er smart, når den er i brug, men også når du opbevarer den. Så vil vores foldbare trækvogn sikkert interessere dig. Med en vogn som denne bliver det lidt nemmere at få plads til det hele i haveskuret. Vognen udmærker sig også ved sine praktiske lommer. Det kan dog være, at det ikke er et produkt som dette, der helt rammer ned i det, du har brug for. Måske er den mindre foldesæk endnu bedre til dig og din have? Husk i øvrigt, at du kan få nytte af mange af vores vogne udenfor haven – f.eks. på udflugter og til transport af indkøb.