• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Grundvandspumper

Se udvalget inden for grundvandspumper her på siden. Blandt andet Selekta fremstiller effektive grundvandspumper i en god kvalitet, der anvendes til at transportere rent eller forurenet spildevand fra eksempelvis kældre, drænafløb og tanke. Pumperne, der ses her på denne side, fås både til rent og til urent vand. Nogle modeller har desuden indbygget start/stop automatik. Grundvandspumper og drænpumper kan med fordel anvendes til spildevand fra afløb; eksempelvis fra bad, køkken, vaskemaskine og lignende – eller hvis du har været så uheldig at få kælderen oversvømmet efter et skybrud. Find hele udvalget af pumper her, hvor du også finder ekstradele og reservedele til grundvandspumper i form af afgangsrør.

Læs mere
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan undgår man uønsket vand i kælderen?
    Du kan undgå vand i kælderen på mange måder. En af metoderne er en kælderpumpe, der pumper vandet væk.
  2. Hvordan dræner man en græsplæne, tank, pool og lignende?
    Med en dykpumpe kan du dræne vand væk. Fungerer også, hvis der midlertidigt er vand i kælderen.

Find pumper til vand i kælder og tank her

Tanken om vand i kælderen kan få panik- og stresslamperne til at blinke for alvor. Der er dels bekymringerne for ejendelene i kælderen, dels er der bekymringerne for en vandskade. Men der er heldigvis noget, du kan gøre for at dæmpe de mange bekymringer for skybrud og lignende. Med andre ord er en grundvandspumpe til kælderen sikkert lige noget for dig, hvis du vil have lidt mere ro i maven. Harald Nyborgs pumper er dog også nyttige i andre og mindre dramatiske sammenhænge. Brug eksempelvis en pumpe til spildevandet fra vaskemaskine, bad og køkken. Husk i øvrigt, at du også finder reservedele til pumpen hos os.

Grundvandspumper og dykpumper til lave priser

Du har mulighed for at se nærmere på flere pumper i topkvalitet lige her på siden. Så det skulle undre os meget, hvis du ikke finder lige den model, du skal bruge. Inden længe kan du nyde godt af en effektiv hjælper i huset – det kan du også takket være vores hurtige levering. Vi er desuden stolte af at kunne præsentere dig for særdeles fornuftige priser på vores pumper.