• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Kompostbeholdere

Find en kompostbeholder her hos Harald Nyborg. Vores kompostbeholdere fås i forskellige varianter og prisklasser på denne side, og beholderne kan nemt opsættes i et hjørne af haven, hvor de bidrager til dannelsen af kompost. En kompostbeholder kan hjælpe dig med at omsætte dit haveaffald til brugbar kompost på den hurtige måde. Produkttypen fås eksempelvis i en lukket udgave med bund og med åbning foran, så haveaffaldet nemt fyldes i beholderen, hvorefter det omdannes til anvendelig kompost. Denne type kompostbeholder kan samles uden brug af værktøj. Ønsker du en mere fritstående løsning i form af eksempelvis en beholder fremstillet i metaltråd uden bund og låg, er der også mulighed for det her.

Læs mere
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er kompost?
    Kompost består som regel af have- og køkkenaffald. Det er en naturlig gødning, der tilfører næringsstoffer og styrke til jorden, fx til din køkkenhave. Kompost består af organiske materialer, som ligeledes er fordelagtig for væksten af planter.
  2. Hvordan laver du kompost i haven?
    Du kan nemt lave din egen kompost i haven med en kompostbeholder. Fyld løbende organisk materiale på og vend det 1-2 gange årligt. Du kan bruge haveaffald som grene, græs og blade eller madaffald som gulerodsskræller, madrester og æggeskaller.
  3. Hvordan undgår man rotter i kompostbeholderen?
    Der er nogle helt simple retningslinjer du kan følge for at holde rotter væk fra din kompostbeholder. Du bør eksempelvis undlade at komme kødrester i komposten, samt sørge for at begrave frugt- og grøntsagsrester langt nede i komposten. Hvis du sørger for, at din kompostbeholder er godt designet, vil den nedbryde det organiske materiale hurtigt, hvilket giver rotterne mindre mulighed for at nå at opspore resterne.

Kompostbeholdere til haveaffald

Kompostbeholdere er et nyttigt redskab til at opbevare haveaffald. Det kan være du har givet hækken en tur med hækkeklipperen eller slået græsset med plæneklipperen. Ja, hvis du har en have giver det faktisk særdeles meget mening at have en kompostbeholder. Det smarte ved kompostbeholdere er nemlig, de også kan bruges til køkkenaffald, hvilket over tid skaber en hjemmelavet gødning. Det er altså en både miljøvenlig og god måde at skaffe ernæring til dine planter. Når du modtager dem, er de klar til at blive sat op, og så kan du ellers begynde at samle kompost.