• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Trillebører

På denne side er samlet et udvalg af trillebøre i forskellige størrelser og modeller. En trillebør er ofte uundværlig i havearbejdet, hvor den kan anvendes til at transportere alt lige fra jord, grus, planter, sten og haveaffald med mere. Her hos Harald Nyborg finder du derfor praktiske og anvendelige trillebøre fremstillet af eksempelvis galvaniseret stål. Vores trillebøre findes endvidere i en juniorudgave til børnene med lad i plast og stel i stål. Med en miniudgave til børnene får de små dermed mulighed for at hjælpe til med havearbejdet. Her på siden er det også muligt at finde en praktisk mørtelbør, der fås med galvaniseret stålkasse.

Læs mere
produkter
Du har set 11 af 11 total
Du har set 11 af 11

Hvilken trillebør søger du?

En trillebør er utroligt praktisk. Hos Harald Nyborg finder du heldigvis flere forskellige varianter, så her burde være lige den, du står og mangler. Er det mon en trillebør til havearbejdet, du søger? Det kan også være, at det ikke er planter og haveaffald, du vil transportere – i stedet er det måske mørtel eller beton? Så er mørtelbøren det optimale valg. Og hvis du synes, at det kunne være hyggeligt, at børnene hjalp til i haven, er en juniortrillebør lige sagen. Snart kan I nyde haven og den friske luft sammen på en ny måde. En flot juniortrillebør vil sikkert også være et hit til næste børnefødselsdag.

Find en trillebør her på siden

Du har også mulighed for at se nærmere på forskellige dele til din trillebør på denne side. Eksempelvis forhandler vi flere hjultyper. Måske søger du en punkteringsfri variant? Uanset hvad du ender med at vælge fra vores sortiment, kan du glæde dig over, at du kommer til at gøre et rigtig godt køb. Hvis du vil købe din trillebør eller dit trillebørshjul til en lav pris, er du kommet til det rette sted. Ellers er det bare at finde lige det, du mangler for at kunne komme videre med havearbejdet og andre opgaver på en mere bekvem måde.