Havetilbehør
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Kemi og rengøring

Her finder du diverse hjælpemidler og rensemidler inden for kemi og rengøring. Vi forhandler blandt andet trævask, fliserens og solcellerens, der anvendes til at rengøre og vedligeholde forskellige typer materialer. Hvad enten det gælder rengøring af havemøbler, fliser eller træ- og plankeværk, kan du via brugen af de rigtige produkter inden for kemi og rengøring få bugt med snavset på den mest effektive måde. Hvis træværk, tag, fliser og lignende løbende bliver rengjort og vedligeholdt, får det samtidig en længere levetid. Se vores udvalg inden for kemi og rengøring her på denne side, hvor du ud over belægningsrens og fliseimprægnering også finder produkter såsom tagrens, husvask og midler mod alger.

Læs mere

Gør huset rent oppe og nede – vi har et stort udvalg indenfor kemi og rengøring

I vores udvalg indenfor kemi og rengøring har vi det, du skal bruge for at få huset rent oppe som nede – og midtimellem. Hvis vi starter nederst, er det her, du finder belægningsrensen, som kan bruges til husets sokkel. Denne rens kan også anvendes til fliserne. Hvis vi så bevæger os et hak opad, kommer vi til husets mur – på denne store flade kan der nemt samle sig snavs og smuds. Det er både ærgerligt i forhold til facaden, som er med til at give førstehåndsindtrykket af huset, men det kan også forstyrre med en beskidt bagside, når den står på terrassehygge. Du finder heldigvis flere midler, der kan rengøre de store murflader. Og så er her selvfølgelig også produkter til rengøring af husets top – tagstenene!

Men vores udvalg indenfor kemi og rengøring byder på flere effektive produkter

Det er dog ikke det eneste, du finder her i vores udvalg indenfor kemi og rengøring. F.eks. vil vores trævask sikkert interessere dig, hvis der er mange materialer i træ på husets yderside. Du kan anvende denne rens til gavle samt rækværk og mere. Det kan også være, at du gerne vil forebygge smudsets hærgen på udendørsarealerne frem for blot at rengøre. Tag evt. et kig på fliseimprægneringen, som beskytter mod smudset og giver en vandafvisende overflade. Det kan også være, at det er havemøblerne, der trænger til en omgang. I så fald er det vores multifunktionelle belægningsrens, du skal have fat i. Snart er hus, rækværk, terrasse og havemøbler funklende, så du kan vise en flot samlet pakke frem.