• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Fliserens, tagrens og anden udendørs rengøring

Her finder du diverse hjælpemidler og rensemidler inden for kemi og rengøring. Vi forhandler blandt andet trævask, fliserens og tagrens, der anvendes til at rengøre og vedligeholde forskellige typer materialer. Hvad enten det gælder rengøring af havemøbler, fliser eller træ- og plankeværk, kan du via brugen af de rigtige produkter inden for kemi og rengøring få bugt med snavset på den mest effektive måde. Hvis træværk, tag, fliser og lignende løbende bliver rengjort og vedligeholdt, får det samtidig en længere levetid. Se vores udvalg inden for kemi og rengøring her på denne side, hvor du ud over rengøringsrens og fliseimprægnering også finder produkter såsom tagrens, husvask og midler mod skidt og snavs. Se vores udvalg af algefjerner her.

Læs mere
produkter
Du har set 6 af 6 total
Du har set 6 af 6

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan bekæmper man flisepest?
    Flisepest er som sådan ikke skadeligt, men mange synes, at det gør fliserne grimmere. Vil du gerne bekæmpe flisepest, kan du bruge en højtryksrenser med patio cleaner, brun sæbe, grus eller fliserens.
  2. Hvordan rengør man udendørs fliser og træværk?
    Er dine fliser eller træværk fyldt med skidt, snavs eller andet, der ødelægger det flotte udseende, så kan du heldigvis komme det til livs. Med effektiv fliserens kan du fjerne de fleste plamager nemt og hurtigt.

Få nemt og hurtigt rene fliser, træterrasse og tag

I vores udvalg indenfor kemi og rengøring har vi det, du skal bruge for at få hus og have rent. Hvis vi starter nederst, er det her, du finder rengøringsrensen, som kan bruges til husets sokkel. Denne rens kan også anvendes til fliserne. Hvis vi så bevæger os et hak opad, kommer vi til husets mur – på denne store flade kan der nemt samle sig snavs og smuds. Det er både ærgerligt i forhold til facaden, som er med til at give førstehåndsindtrykket af huset, men det kan også forstyrre med en beskidt bagside, når den står på terrassehygge. Du finder heldigvis flere midler, der kan rengøre de store murflader. Og så er her selvfølgelig også produkter til rengøring af husets top – tagstenene!

Effektiv fliserens og tagrens

Det er dog ikke det eneste, du finder her i vores udvalg indenfor kemi og rengøring. F.eks. vil vores trævask sikkert interessere dig, hvis der er mange materialer i træ på husets yderside. Du kan anvende denne rens til gavle samt rækværk og mere. Det kan også være, at du gerne vil forebygge smudsets hærgen på udendørsarealerne frem for blot at rengøre. Tag evt. et kig på fliseimprægneringen, som beskytter mod smudset og giver en vandafvisende overflade. Det kan også være, at det er havemøblerne, der trænger til en omgang. I så fald er det vores multifunktionelle belægningsrens, du skal have fat i. Snart er hus, fliser, rækværk, terrasse og havemøbler funklende, så du kan vise en flot samlet pakke frem. Vil du også have en flot have og græsplæne, vælger mange at fjerne ukrudt med vores effektive ukrudtsmidler.