Havebassiner og -pumper

Leder du efter udstyr og pumper til dit havebassin, så er denne side et rigtig godt sted at begynde din søgen. Hos Harald Nyborg forhandler vi et stort og varieret udvalg af havetilbehør; herunder havebassin og pumper samt rensningsfiltre, slanger og UV-pærer. Et havebassin kan være en flot og unik tilføjelse til haven, og der er masser af muligheder for at dekorere bassinet som du ønsker. Overvejer du at anlægge et havebassin, er det vigtigt at have det rette udstyr ved hånden. For at bassinet fungerer optimalt, er der behov for blandt andet rensningsanlæg, pumper og filtre, som du kan finde her på siden. Se mulighederne inden for havebassin og pumper i det nedenstående.

Læs mere

Vi har alt det, du skal bruge indenfor havebassin og pumper

Et havebassin skaber masser af glæde i haven. Det er dekorativt, og vandet giver stemning og en følelse af ro. Når du får sommergæster, kommer du sikkert til at opleve, at de bliver nødt til lige at gå hen og se nærmere på det fine bassin. Men for at du kan få etableret det bassin, du drømmer om, er der en del, der skal på plads først. Hos Harald Nyborg kan du heldigvis se nærmere på forskellige produkter til et harmonisk liv med havebassin. Du har f.eks. mulighed for at se nærmere på pumpen, der fungerer via solcelleenergi og har mange forskellige slags springvand. Du finder desuden produkter som slange, UV-pære og rensningsfilter til guldfiskebassinnet lige her i vores udvalg inden for havebassin og pumper.

Find den rette springvandspumpe blandt vores produkter indenfor havebassin og pumper

Måske forestiller du dig, at der skal være springvand i dit havebassin. Og det er der ikke noget at sige til, for et springvand er et smukt og elegant syn. Samtidig er lyden af vandet i bevægelse som balsam for sjælen, og på varme sommerdage, hvor luften står stille, virker det livlige vand opfriskende. Men hvilken springvandspumpe skal du have fat i? Det kan være, at modellen der samtidig renser vandet, så det bliver rent og klart, er lige det, du leder efter. I vores udvalg indenfor havebassin og pumper kan du ligeledes tage et kig på pumpen med stor driftsikkerhed – denne type kan også bruges til vandfald og har desuden den fordel, at den kræver minimal vedligeholdelse.