• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Terrassevarmere

Vi har samlet et udvalg inden for terrassevarmere her på siden. Terrassevarmere bruges til smart opvarmning af terrassen på de kølige aftener, og blandt andet Heatmax er leveringsdygtig i nogle flotte modeller inden for kategorien. Find eksempelvis en elektrisk terrassevarmer i søjleform her hos os. Modellen er udstyret med touch-kontakt til tænd og sluk, et bærehåndtag for nem håndtering og halogenrør, som varmer med det samme. Der er også mulighed for at finde en terrassevarmer til ophængning. Denne variant leveres med en fjernbetjening, som kan styre tre varmeindstillinger samt kontrollere LED-lys. Terrassevarmere af denne type har halogenrør, som varmer med det samme på kølige aftener og nætter. Se derudover også de effektive varianter inden for gasstrålevarmere.

Læs mere
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilken terrassevarmer skal jeg vælge?
    Hvilken terrassevarme du skal vælge, afhænger af dit behov samt hvilket område den skal varme op. En terrassevarmer med infrarødt lys er typisk lidt dyrere at købe, men er til gengæld god i drift. En gasvarmer er derimod god til større områder, da de kan varme en rækkevidde på 5-10 meter.
  2. Er terrassevarmere vandtætte?
    De fleste modeller af terrassevarmere er det der kaldes stænktætte. Det betyder, at de godt kan tåle lidt regnvejr, men har bedst af tørvejr. Hvis du gerne vil sikre din terrassevarmer mod vand, er det derfor en god idé at investere i en model, der kan klare lidt mere vand.
  3. Kan en terrassevarmer bruges indendørs?
    Det frarådes på det kraftigste at bruge terrassevarmere indendørs, da det kan forårsage kulilteforgiftning.

Terrassevarmere forlænger udetiden

Der er ikke noget bedre end at opholde sig udenfor, når det endelig er blevet varmt. Men selvom dagene er varme, kan det sagtens være køligt om aftenen. Med en smart terrassevarmer kan du heldigvis forlænge den værdifulde udendørstid. Pludselig behøver grillaftenen ikke længere at slutte tidligt på grund af vejret. Bliv bare siddende lidt længere og rist et par ekstra pølser eller et par skumfiduser. Det kan også være, at du elsker at sidde og nyde havens dufte og lyde, når mørket falder på. Med en terrassevarmer fra Harald Nyborg får du mulighed for at nyde haven endnu længere og på den måde få mere ud af den.

Gode terrassevarmer til skarpe priser

Hos Harald Nyborg finder du forskellige terrassevarmere. Er du mest til en variant, som kan hænge? Eller værdsætter du, at din terrasses varmekilde har bærehåndtag, så du nemt kan flytte den rundt? Uanset hvad du vælger, får du en model, som varmer hurtigt, så du ikke behøver at sidde og fryse. Og uanset hvilken variant, du vælger, får du den til lav pris her. Snart kan du varme dig takket være din nye terrassevarmer - og tanken om det prisvenlige køb.