• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Stiger og stilladser

Hvis du har et hus, hvor det sommetider er nødvendigt at nå enten højere op eller lavere ned, er det helt essentielt at have en stigende liggende. Derfor har vi hos Harald Nyborg samlet et bredt udvalg af stiger og stilladser, som gør det nemmere for dig at tilgå opgaver som beskæring af træer, reparation af taget eller måske maling og renovation af husfacader. Alle vores produkter er anvendelige og handy at have ved hånden, så du kan føle dig helt tryg, når du enten stiger eller går længere ned i højden. Her på siden finder du både trappestiger, teleskopstiger, loftstiger samt øvrige modeller.

Læs mere
produkter
Du har set 14 af 14 total
Du har set 14 af 14

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Skal man købe eller leje et stillads?
    At leje et stillads er dyrt. Er du husejer, skal du formentlig bruge et stillads med jævne mellemrum, og så kan det ofte betale sig at købe dit eget stillads. Men du kan alligevel være nødsaget til at leje et stillads til større opgaver og renoveringer.
  2. Hvordan arbejder man sikkert på en stige og stillads?
    Stiger og stilladser er blandt de farligste redskaber du kan bruge. Sørg derfor for en god sikkerhed, når du arbejder, fx et fast underlag. Hold også pause hver halve time. Og brug helst en stige eller stillads godkendt som DS/EN 131.

Stiger og stilladser til alle situationer

Uanset om du har brug for at rengøre dine tagrender, male huset eller beskære træer, har vi helt sikkert en god løsning til dig lige her på siden. Vi forhandler nemlig et bredt sortiment af stiger og stilladser, hvor du kan finde mange forskellige modeller i forskellige højder. Er det eksempelvis en trappestige med syv trin, du har brug for? Eller skal det være en lavere model med blot tre trin? Det kan også være, at du leder efter en wienerstige, teleskopstige eller en enkeltstige med et godt fodfæste. Uanset hvad, er du kommet til det helt rette sted. Du kan også tage et kig på vores multifunktionelle stillads, der ligeledes kan fungere som en stige, hvis behovet opstår.

Stiger og stilladser til lave priser

Uanset om du har et højt eller lavt budget, er det værd at investere i en stige. Heldigvis har vi som altid sørget for et bredt udvalg, hvor alle produkter er i høj kvalitet og i priser, hvor alle kan være med. Derfor kan du meget snart komme i gang med at renovere husets facader eller at plukke de kirsebær, som hænger højest oppe i dine træer.