Planteartikler og -opbinding

Der findes få ting som er lige så tilfredsstillende som at se blomsterfrø vokse til planter. Dertil er det jo også utroligt flot, hvis man har en have som er fuld af farverige blomster og andre planter. Det giver stor glæde at se sin have være flot, og kan samtidig give nogle misundelige blikke fra vennerne. Dog kræver det lidt udstyr at lave en have som får hovederne til at dreje. Hos Harald Nyborg forhandler vi en lang række haveartikler, hvilket inkluderer opbinding. Med den rette opbinding og plantepind, kan dine planter stå fint og lige uden at knække sammen. Det kan bruges til at binde planterne i dit drivhus, hvis du har sådan et. Dertil er der også mange som binder planterne op af havehegnet, for at gøre det smukkere at se på.

Læs mere
produkter
Du har set 27 af 27 total
Du har set 27 af 27

Med den rette opbinding vil dit arbejde i haven bære frugt

Det kan være et stort arbejde at have en have med et rigt udvalg af grønne planter og farvestrålende blomster. Der skal luges og vandes og mere til. Mange af os nyder dog også at pusle om planterne som var de små væsner. Vi vil gerne tage os så godt af planterne som muligt, så de kan skabe en masse glæde, hver gang vi kommer ud af haven. Nogle af planterne har dog brug for en ekstra hånd for at kunne trives. Nogle er f.eks. følsomme overfor vind. Nogle planter har brug for støtte altid, og nogle kun i få år. Vi har den opbinding, der skal til for at dit store arbejde med planterne bærer frugt. Produkterne kan selvfølgelig også bruges på indendørs planter.

Find alt det, du skal bruge indenfor opbinding til træer og planter

I vores varierede udvalg her på siden finder du forskellige muligheder for støtte til de planter og træer, som har brug for lidt ekstra. Se eksempelvis nærmere på vores praktiske bånd til opbinding af træer og planter. Vi forhandler desuden bindetråd til blomster og planter – husk, at denne slags tråd ligeledes kan bruges i mange andre sammenhænge, f.eks. til kreative aktiviteter. Det kan også være, at det er plantepinde, du leder efter – du kan både bruge pindene i haven og til dine tomatplanter i drivhuset. Vi forhandler plantepinde i forskellige størrelser, så du kan finde lige den udgave, der passer til dine planteprojekter. Det er også her, du finder ruller med snor, der med sine flotte naturfarver passer smukt ind i haven. Generelt har vi alt du skal bruge til dit havearbejde - kig fx nærmere på vores gødning, krukker og haveredskaber. God arbejdslyst.