• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Flag og vimpler

Find flag og vimpler til årets festlige begivenheder og store mærkedage lige her. Harald Nyborg har samlet et udvalg af flotte flag og vimpler til de anledninger, hvor der skal flages og fejres, samt flag og vimpler til de dage på året, hvor særligt vigtige begivenheder skal markeres. Når flaget hejses, sker det typisk i forbindelse med en særlig begivenhed. Hvad enten der flages i forbindelse med en fødselsdag, et bryllup, en helligdag eller andet, kan du finde produkter inden for kategorien her på denne side. På den måde er du velforberedt uanset anledningen. Ud over flag og vimpler kan du finde flagliner, reservedele, teleskopflagstænger, vægflagstænger og bordflagstænger med mere her på siden. Mangler du fødselsdagsflag eller andet fejring til indendørs brug, så har vi også det.

Læs mere
produkter
Du har set 23 af 23 total
Du har set 23 af 23

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvornår må man hejse flag?
    Du må hejse flag fra kl. 8 om morgenen (hvis solen er stået op). Flaget skal tages ned igen inden solnedgang. I din egen have må du altid flage med Dannebrog.
  2. Hvilke typer flag kan du bruge i din have?
    Til festlige markeringer foretrækker mange at hejse Dannebrog. Når du ikke fejrer noget, bør flagstangen dog ikke stå tom. Brug i stedet en vimpel, der viser vindens retning, eller en Dannebrogsstander, der typisk er halv størrelse af en vimpel.

Køb flag og vimpler, så du altid er godt forberedt

En flagstang er for mange et must i haven, på lige linje med havemøbler og grill. Og når du først har anskaffet dig en flagstang, skal den selvfølgelig bruges. Og det hjælper vi dig gerne med. Harald Nyborg forhandler eksempelvis flotte dannebrogsflag i forskellige størrelser lige her. Snart kan du og dine gæster nyde synet af det festlige rød-hvide flag, der vajer livligt frem og tilbage. Du finder også vimplen i høj kvalitet, så hvis du vil pryde flagstangen dag og nat året rundt, går der ikke længe, før du kan gøre netop det. Med både flag og vimpel i huset er du godt forberedt til festlige begivenheder og store mærkedage såvel som de mere almindelige dage, der heller ikke tager skade af lidt kulør.

Find de rette flag og vimpler hos Harald Nyborg

Men udvalget rummer selvfølgelig meget mere end det. Du har f.eks. mulighed for at se nærmere på dannebrogsstanderen, som er en blanding af dannebrogsflaget og vimplen. Ligesom vimplen kan standeren hænge oppe hele dagen og hele natten. Måske er det lige netop en stander, der passer til dine behov? Vi har standere i forskellige størrelser, så du kan finde den helt rette udgave. Blandt vores flag og vimpler forhandler vi også varer som teleskopflagstangen, der kan holde til vægmontering. Hvis du står og mangler tilbehør, som gør det nemmere at flage, er du ligeledes kommet til det rette sted. Du finder tilbehør som lineholderen og krogsættet til flaglinen. Med krogsættet slipper du for at binde knude på din flagline.