• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Ukrudtsdug og fiberdug

Find belægningsduge til haver, bed og flisebelægning her på siden. Belægningsduge, fiberduge og ukrudtsduge fås i forskellige størrelser og bruges blandt andet til afdækning af jorden under terrassefliser. Duge af denne type fremstilles i slidstærke materialer og kraftige kvaliteter, der egner sig til områder med stor belastning. Eksempelvis kan belægningsduge anvendes til at forøge bæreevnen ved kørearealer/i indkørsler, til at hindre udvaskning af underliggende sand og til at bekæmpe myrernes underminering af flisebelægningen i haven. Belægningsduge og ukrudtsduge fungerer derudover som et effektivt hjælpemiddel til at holde ukrudtet nede. Dugen bruges til afdækning af jorden og kræver minimal vedligeholdelse, samtidig med at den er egnet til blomsterbede, skråninger og terrasser.

Læs mere
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

En ukrudtsdug er effektiv ukrudtsforebyggelse

Hvis du er ved at være træt af at bruge tid og kræfter på den evige ukrudtsbekæmpelse, kan du overveje at skifte fra bekæmpelse til forebyggelse. Det kan du nemt gøre med en belægningsdug. Og ikke nok med at du slipper for at bruge energi og tid på at fjerne ukrudtet – når dugen først er lagt på, slipper du også for at bruge energi og tid på at tænke på, at nu burde du snart luge igen. Brug dine tanker, din tid og energi på de lidt sjovere haveopgaver. Du kan anvende den smarte ukrudtsdug mange steder – f.eks. på terrassen, på skråninger og i blomsterbede. Læg fliser, granitskærver, dækbark eller lignende henover det praktiske vidunderprodukt.

Blomsterne får den rette næring, når du anvender fiberdug eller vækstdug

En belægningsdug er i sandhed et vidunderprodukt. Hvis du bruger dugen i bede, kan du nyde at se dine blomster stortrives. Hos Harald Nyborg finder du nemlig havedugen, som lader vand, luft og gødningsstoffer trænge igennem. Ukrudtet holdes nede, men det du selv har plantet får lov til at folde sig ud, præcis som du har drømt om. Hvis det er terrassen, du bruger en havedug til, kan du selvfølgelig også nyde at slippe for ukrudtet, og du kan desuden glæde dig over, at vi forhandler dugen, som giver dig effektiv bekæmpelse mod myrernes ødelæggelse af flisebelægningen. Ligesom vores duge kan bruges flere steder, rummer de også flere fordele. Du skal nok finde en dug, som vil tjene dig godt lige her på siden.