• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Husvandværk

Harald Nyborg forhandler husvandværk og reservedele til husvandværk, som ses i flere varianter og modeller her på denne side. Blandt andet Selekta fremstiller brugbart ekstraudstyr inden for denne produktkategori, som du kan se mere til nedenfor. Et automatisk husvandværk leverer vandet med et konstant tryk, uanset om vandet kommer fra en cisterne eller fra en brønd. Det giver derfor rigtig god mening at investere i en god løsning inden for husvandværk, hvis man ønsker en praktisk vandforsyning til boligen fra en brønd eller en udendørscisterne, der opsamler regnvand. Vores ekstraudstyr og reservedele til husvandværk omfatter blandt andet membraner, pressostater og pakninger, foruden pumpehuse, pakningssæt og manometer, der bruges til måling af trykket.

Læs mere
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Få vand på det rette tidspunkt via et husvandværk

Hvis du har en brønd eller udendørscisterne til opsamling af regnvand, ved du sikkert allerede hvor praktisk et husvandværk er. Men det kan være, at det er ved at være tid til at udskifte det gamle vandværk med en nyere model. Hos os kan du blandt andet se nærmere på varianten med automatik. Automatikken sikrer, at du har vand på det rette tidspunkt, da denne smarte opfindelse selv kan tænde og slukke efter behov. Så hvis du ønsker regelmæssighed og stabilitet, når det kommer til noget så vigtigt som vand, må denne type vandværk siges at være en fornuftig investering.

Du gør en god handel når du køber dit husvandværk hos Harald Nyborg

Det kan også være, at dit vandværk fungerer upåklageligt – bortset fra at du altså lige mangler en reservedel. Hvis du er på jagt efter husvandværk-reservedele, har du sikkert heldet med dig nu, for vi forhandler mange forskellige dele. Du finder eksempelvis manometret, membranen samt pumpehuset og pakningssættet lige her. Husk i øvrigt, at du altid kan gøre en god handel, når køber dit husvandværk samt reservedele hos Harald Nyborg. Du kan regne med, at dit nye vandværk vil give dig stabilitet, når det gælder vandforsyningen, kan du stole på, at Harald Nyborg altid vil give dig gode, lave priser.