• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Skraldespandsskjuler

Udendørsskraldespande er nødvendige, men ikke nødvendigvis særligt smukke. Derfor er vi glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af smarte skraldespandsskjulere, som gør det både pænt og overskueligt for dig at holde orden på dit affald. Vi forhandler skraldespandskjulere i forskellige materialer, farver og størrelser, så du kan indrette dit lille sorteringshjørne lige efter de behov du måtte have. Mange synes, at træ er flottest, men vil du have noget mere vedligeholdelsesfrit, skal du vælge et af komposithegn.

Læs mere
produkter
Du har set 12 af 12 total
Du har set 12 af 12

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvor mange skraldespande skal der til affaldssortering?
    Det er meget forskelligt fra kommune til kommune. Men fra september 2022 skal fx Odense kommune til at sortere 10 former for affald, som skal fordeles i 4 til 5 skraldespande.
  2. Hvor mange skraldespande kan en skraldespandsskjuler dække?
    Vi har mange forskellige typer. Vi har skraldespandsskjuler til plads til 1 skraldespand, og nogle modeller som skjuler op til 3 skraldespande. Se udvalget på siden.

Sorter dit affald på en flot måde med en skraldespandsskjuler

De fleste af os vil gerne bidrage til en grønnere verden igennem en fornuftig affaldssortering. Dog kan det være svært at finde ro i, at de store udendørsskraldespande skal fylde og præge udseendet på dit smukke hjem. Heldigvis er skraldespandsskjulerne fra Harald Nyborg en både nem, pæn og budgetvenlig løsning på netop dette problem. Vi har selvfølgelig sørget for at vores modeller fås i vedligeholdelsesfrit materiale, så du end ikke skal tænke på at pleje materialet. Som en ekstra bonus skærmer vores skjulere også for vind, så du slipper for at dine skraldespande vælter i det danske blæsevejr. Ved at skabe en flot udendørs æstetik, bliver den daglige affaldssortering hurtigt lidt mere overskuelig! Få hjælp til din affaldssortering med et smart affaldssorteringssystem. Har du haveaffald, kan du med fordel putte det i en kompostbeholder.