• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Ukrudtsbrændere

Skal ukrudtet bekæmpes, så finder du effektive ukrudtsbrændere til formålet her på denne side. Ukrudtsbrændere er velegnede til brug mellem havefliserne og i havegange, hvor ukrudtet skal bekæmpes på den smarteste og mest effektive måde. Blandt andet Hozeloch og Adano er leveringsdygtige i kvalitetsudstyr, der giver ukrudtet kamp til stregen og bekæmper det med stor præcision. Vi forhandler både håndholdte ukrudtsbrændere og varianter med vogn, elektronisk tænding og plads til gasflaske. Udstyrets kraftige og effektive flamme gør det muligt at behandle selv store områder og flader både hurtigt og nemt. Ved behandling af ukrudt i blomsterbede kan anvendes elektriske ukrudtsbrændere med indbygget varmeskjold, der sikrer at blomsterne ikke beskadiges.

Læs mere

Ukrudtsbrændere gør havelivet lettere

Hvis du er haveejer, kender du sikkert til ukrudtsproblemer. Det undrer dig næppe, at der findes en talemåde, som siger, at ”ukrudt forgår ikke så let”. Men der er trods alt noget, du kan gøre, for at ukrudtet forsvinder meget lettere. Svaret er en ukrudtsbrænder. Harald Nyborg fører vidt forskellige varianter, så vi tror på, at her må være en, der passer til netop dit behov. Måske søger du en elektrisk variant? Eller vil du gerne have en ukrudtsbrænder med vogn? Det kan også være, at du har tænkt dig at anskaffe en model, som ikke sætter ild til ukrudtet, men kun varmer det op? Tag et kig på vores sortiment – før du ved af det, har du de nydeligste havefliser og havegange.

Find en ukrudtsbrænder her

Når ukrudtet skal fjernes med effektivitet og præcision i højsædet, er ukrudtsbrænderen svær at komme udenom. Selv det at fjerne ukrudt på større arealer bliver pludselig mere overskueligt. En ting, der også er overskuelig, når du vælger en effektiv ukrudtsbrænder hos os, er prisen. Vi gør meget ud af at have lave priser, så du f.eks. kan finde alt til haven, uden at det skal koste dig kassen.