• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Presenninger

Hvis du er på udkig efter praktiske presenninger, som bruges til at afdække havemøbler, haveudstyr, motorkøretøjer og andet, så er denne side et godt sted at begynde din søgen. Vi forhandler stærke og modstandsdygtige presenninger i en høj kvalitet, der tåler påvirkning fra fugt, vind og vejr samt skærmer imod snavs og skidt. Anvend dem til at afdække alt lige fra havemøbler, motorcykler, både og haveredskaber, og sørg dermed for at tingene ikke bliver mere beskidte eller udsatte end de behøver at blive, når de står til opbevaring i garagen eller under et halvtag. Se alle mulighederne inden for presenninger i mange størrelser og kvaliteter her på denne side.

Læs mere
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Den kraftige presenning kan bruges i et utal af sammenhænge

Du ved det sikkert allerede, men en god, kraftig presenning kan bruges i masser af sammenhænge. Som beskrevet ovenover, er den praktisk, når du ønsker at afdække din båd, din motorcykel samt havemøbler og haveredskaber. Men den er også smart, når du f.eks. har gang i udendørs byggeprojekter. Brug den til afdækning af byggematerialer, så de er i samme stand, som da du efterlod dem sidst, når du vender tilbage til arbejdet. Presenningen er også en god ven, når du skal slappe af og nyde livet. Anvend den eksempelvis over teltet, når du er på telttur eller festival. Med et tørt liggeunderlag og en tør sovepose kan man klare det meste – også dårligt vejr.

Find den rette presenning hos Harald Nyborg

Der er ingen tvivl om presenningens beskyttende effekt. Men hvilken variant skal du vælge? Hos Harald Nyborg kan du se nærmere på den kraftige model i gennemsigtig plast, som tåler solens stærke stråler. Denne kvalitetspresenning har forstærkede hjørner og snøreringe, så du let kan fastgøre det store stykke plast over byggematerialerne, teltet, båden eller noget helt fjerde. Denne model fås selvfølgelig i forskellige størrelser. Det kan også være, at du foretrækker en grøn variant – vi har den lige her, ligeledes i forskellige størrelser. Du finder desuden et reparationssæt med ringe og monteringsstang, så du ikke skal til at bruge penge på en ny presenning, hvis der skulle komme en mindre skavank i den, du allerede har.