• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Regnvandstønder og regnvandsbeholdere

Vi har samlet et udvalg inden for regnvandsbeholdere og udstyr til beholderne lige her. Med regnvandsbeholdere kan du opsamle og udnytte regnvandet til vanding af havens planter og blomster. Find blandt andet praktiske regnvandstønder med aftapningshane og regnvandspumper til drift af sprøjter eller til enkel opfyldning af vandkanden. Pumper af denne type fra Selekta er blandt andet udstyret med et indbygget rensefilter og en støjsvag motor. I vores sortiment af regnvandsbeholdere finder du også nedløbsventiler og startsæt til regntønder samt slanger, sokler og haner/aftapningshaner. For at gøre det så nemt som muligt for dig, har vi samlet hele udvalget inden for produktkategorien her på denne side.

Læs mere
produkter
Du har set 16 af 16 total
Du har set 16 af 16

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan fungerer en regnvandstønde?
    Regnvandstønde samler regnvand op som kan bruges til at vande med. Den stilles i nærheden af et nedløbsrør og tilsluttes med et overløb, så regnen fra taget løber fra nedløbsrøret og over i tønden.
  2. Regnvandstønde hvor stor?
    Der findes forskellige størrelser på regnvandstønder. For dem til privat brug, spænder fra 150 liter til 400 liter. Det er vigtigt, at man har en sokkel, som passer til det antal liter som regnvandstønden kan indeholde.

Spar på vandregningen med en praktisk regnvandsbeholder

En regnvandsbeholder er en smart opfindelse. Det kan godt være, at det er irriterende at skulle pakke kaffebordet sammen, fordi vejret slår om, men til gengæld får du vand til dine planter og blomster, som du kan bruge, når regnvejret er ovre. Vandet har du endda lige ved hånden, da beholderen med regnvand er udenfor ligesom planterne, blomsterne og drivhuset. Samtidig sparer du også på vandregningen, når du anvender det vand, som du har samlet i regnvandstønden. Så selvom du bruger penge på en beholder til regnvand, er der penge at spare på længere sigt. Hos os finder du f.eks. den sorte regnvandsbeholder med vandstandsmåler, underlederkit til nedløbsrør og andre fordele. Det kan også være, at du foretrækker en grøn variant med runde former? Synes du ikke, at den grønne beholder er så pæn at have stående fremme i haven, så overvej at skjul den bag nogle buske eller måske et komposithegn.

Spar penge ved at købe din regnvandsbeholder hos Harald Nyborg

Udover vores flotte og smarte beholdere til regnvand kan du også se nærmere på udstyr til din beholder. Vi forhandler både varer som aftapningshane, slange, nedløbsventil, pumpe og lignende. Hvis du leder efter en sokkel med stor bæreevne eller stænger, der giver indvendig støtte i regnvandstønden, er der også hjælp at hente her. Udover at du snart har vand til haven lige ved hånden, samtidig med at du sparer på vandregningen, kan du glæde dig over Harald Nyborgs gode priser. Inden længe har du sparet penge ved at købe din regnvandsbeholder hos Harald Nyborg.