Landbrug
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Varmelamper

Hos Harald Nyborg forhandler vi varmelamper og varmepærer til nogle af markedets laveste priser. I udvalget finder du varmelamper i forskellige størrelser, varianter og med pærer i forskellige antal watt og forskellig varmeeffekt. Se blandt andet vores varmelampe med kæde og loftkrog til nem montering i loftet. Vi tilbyder også robuste infrarøde varmepærer med forstærket glas i klassiske eller energisparende varianter. Med varmepærer fra Harald Nyborg får du yderst holdbare pærer med god varmeeffekt, som kan brænde i op til 5000 timer. Se udvalget herunder eller besøg os i en af vores butikker for at finde netop den varmelampe eller varmepære, som du skal bruge.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

Varmelamper til dyr

Varmelamper kan være afgørende i landbruget i forhold til, om dyreunger kommer til at overleve eller ej. Så hvis du eksempelvis har udruget kyllinger i en rugemaskine, er en varmelampe virkelig smart at have i nærheden. Hos Harald Nyborg tilbyder vi varmelamper i højeste kvalitet til gode priser. Her finder du varmelamper i mange varianter, størrelser og med forskellige varmepærer. Vi forhandler varmelamper til mange forskellige formål og behov. Du kan derfor nemt finde netop den varmelampe, som opfylder dine behov, i vores udvalg her på siden.

Varmelamper til gode priser

Hos Harald Nyborg finder du varmelamper og varmepærer i robust kvalitet, som vil holde dine dyreunger varme i timevis. Hvis du køber varmelamper hos os, får du også fordelen ved vores særdeles fornuftige priser. Vi tilbyder prisgaranti på alle vores varer, så du altid kan være sikker på at få varmelamper til nogle af markedets laveste priser. Gå på opdagelse i vores udvalg ovenfor og find netop den varmelampe eller varmepære, som passer bedst til dine ønsker og behov. Vi tilbyder hurtig levering, så du inden længe kan få din varmelampe installeret, hvor du skal bruge den. God fornøjelse!

Varmelampe fordele

Der er mange grunde til at anskaffe sig en varmelampe. Hvis du har med landbrug at gøre, er det oftest en nødvendighed. Vores varmelamper kommer med en række fordele, som ikke findes i de fleste andre. De kan købes i forskellige farver og varmeeffekter, som kan brænde i op til 5000 timer. Så efter du har fået sat den op, f.eks. i drivhuset, går der længe før den skal skiftes.