Autostole og selepuder


Hos Harald Nyborg vil vi gerne sikre os, at du kan skabe de bedste sikkerhedsforhold i din bil. Med den rette autostol vil du opleve både tryghed og ro, så du kan fokusere på det, det hele handler om: Selve kørslen. På denne side finder du vores udvalg af autostole og selepuder til hjemmets mindste, så du kan tage dem med på indkøbstur, bilferie, familiebesøg og meget andet, uden at skulle bekymre dig. Vælg for eksempel den fleksible autostol til både børn på 0-13 kg og 9-18 kg – så er du garanteret masser af sikkerhed og komfort til den lille. Vi tilbyder selvfølgelig også autostolen til det større barn på 15-36 kg. Er dit barn endnu større, kan du vælge en selepude – vær her opmærksom på, at valget mellem pude og sele ikke kun afhænger af vægt, men også af højde.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (4)
Farve
 • (3)
 • (3)
Materiale
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvornår må børn bruge selepude?
  Barnet kan overgå fra autostol til selepude, når det vejer mere end 15 kilo. Det vil typisk være omkring når barnet er 4 år gammelt.
 2. Hvor længe skal en baby sidde bagudvendt i autostol?
  Børn bør sidde bagudvendt så længe, som det er muligt – og minimum til de er 15 måneder gamle.
 3. Hvor længe skal et barn bruge selepude med ryglæn?
  Et barn bør bruge selepude med ryglæn, så længe det er under 135 centimeter højt.

Autostole og selepuder til den lille

Hvis du skal have den lille med på en køretur, er det vigtigt at du har en autostol og en selepude. Endnu vigtigere er, at du husker at kigge på hvor tungt dit barn er, så du kan finde den helt rette størrelse. Nogle selepuder passer til børn mellem 9-36 kg, mens andre autostole passer til børn fra 0-18 kg. Vi har selvfølgelig også en masse andet autoudstyr såsom cykelholdere, sikkerhed- og førstehjælpstasker og snekæder, der også nok skal være med til at sikre jer, hvis der opstår problemer på landevejen.