• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Foderhuse og -automater

Er der noget mere hyggeligt og livsbekræftende end at se på ivrigt spisende fugle i vinterkulden? Hos Harald Nyborg mener vi, at alle skal have nem adgang til dette syn, som man ikke kan undgå at blive i godt humør af. I vores udvalg af foderhuse og foderautomater finder du mange forskellige muligheder for at bringe fuglene tættere på dit vindue. Måske er det foderhuset til småfuglene, du er på udkig efter? Hvis du ønsker en foderautomat, kan du evt. vælge en model til jordnødder eller en til mejseboller. Inden længe står du og ser på mange søde og flotte danske fugle, måske sammen med en, du holder af?

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
Farve
  • (6)
Materiale
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilke foderhuse er gode til små fugle?
    Hos Harald Nyborg finder du et bredt udvalg af fodrehuse til havens små fugle, der er ideelle til fuglefrø og tiltrækker mange spændende og nye fuglearter. Derudover er vores fodrehuse super fine og bidrager til god hygge i haven. De er lavet i stål og kan derfor holde til vind og vejr.
  2. Hvad er fordelene ved en foderautomat til fugle?
    Fordelen ved en foderautomat til fugle er, at de kan bruges året rundt. Hos Harald Nyborg finder du både runde og aflange foderautomater til frø, mejsbolde, foderbolde og nødder, der alle sammen tiltrækker spændende og nye fuglearter til haven hele året. Se vores store udvalg af foderautomater til fugle her på siden.

Alt i foderhuse og foderautomater til fugle

Når du ønsker at hygge dig med fuglefodring, er der mange muligheder her på siden. Her finder du både foderhuse og foderautomater. Ja, det kan endda være, at det er her, du finder lige den foderpalme til mejsebolde, som du længe har gået og tænkt på. Eller er det snarere et foderhus til placering på væggen, du drømmer om? Eller måske et foderhus med et tag, som er særligt modstandsdygtigt overfor det danske vejr? Hvis en foderautomat passer bedre til dine ønsker, håber vi, at du vil synes om vores modeller til enten nødder eller frø. Mulighederne er mange i vores sortiment af foderhuse og foderautomater, så vi bliver overraskede, hvis du ikke finder en passende løsning.