Havemøbler
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Hængekøjer

På denne side finder du flere varianter af hængekøjer til haven; blandt andet vores hængekøje til ophæng (eksempelvis mellem to træer), varianter på stativ (med eller uden tag) og selvfølgelig vores luksusudgave, der for alvor indbyder til at koble af og tage den med ro. Uanset dit valg af hængekøje, får du mulighed for at byde sommeren velkommen på en behagelig og afstressende måde. Se vores udvalg af hængekøjer her på siden, og vælg en variant, der passer til netop din have og dine behov. Vi fører både modeller der egner sig til ophæng samt modeller med indbygget stativ, så de kan stilles på terrassen eller på græsplænen.

Læs mere
produkter

Vil du høre mere om fordelene ved vores hængekøjer? Læs med her

Som du sikkert allerede har set, forhandler Harald Nyborg forskellige hængekøjer til herlig sommerafslapning i din have. Hver køje har sin fordel – du skal blot finde ud af, hvilken model der passer bedst til dig og din have. Se blandt andet nærmere på modellen til ophæng mellem f.eks. to træer. Det er en rigtig klassiker, som både er dekorativ og sikkert vækker sommerminder hos mange. Du finder også hængekøjen med stativ til, så du ikke er afhængig af at have gode hængekøjetræer, men blot kan placere hængekøjen hvor du vil – måske lige dér, hvor solen rammer.

Du signalerer afslapning af højeste kaliber med en hængekøje i haven

Hvis du gerne vil skrue op for følelsen af luksus og velvære, er det måske en hængekøje med nakkepude og justerbart tag, du skal have fat i. Denne model er på stativ, så du ikke skal tænke på om der er den rette afstand mellem dine havetræer. Uanset hvilken model du vælger, signalerer du afslapning af højeste kaliber, når køjen først er på plads i haven. Hængekøjen indbyder nemlig til at koble helt af, eksempelvis ved at hyggelæse, lytte til musik, lukke øjnene eller bare kigge lidt ud i luften.