• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Olie og benzin

Hos Harald Nyborg sælger vi et utal af havemaskiner og tilbehør dertil. Mange af maskinerne kører på batteri, men de mere energikrævende bruger forsat benzin. Det giver nemlig længere brugstid før den skal have mere energi. Derfor forhandler vi olie og benzin til vores havemaskiner såsom løvsugere, fræsere, plæneklippere, og havetraktorer. Her på siden finder du lige præcis den benzin og type olie som din maskine skal bruge, og til fornuftige priser. Derudover forhandler vi også miljøbenzin og special 2-taktsolie. Så er der er ingen undskyldning for ikke at få noget benzin på dine havemaskiner og komme i gang.

Læs mere
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilke havemaskiner kører på olie og benzin?
    Hos Harald Nyborg har vi et stort udvalg af havemaskiner, der henholdsvis kører på batteri, olie og benzin. Blandt vores udvalg kan du købe benzin til din løvsuger, fræser, plæneklipper, buskrydder, motorsav og havetraktor og olie til eksempelvis din kædesav og hækkeklipper. Du finder selvfølgelig også benzin- og oliedunke samt motorservicesæt til olieskift.

Olie og benzin der siger sparto

Når det kommer til olie og benzin, så har vi alverdens olie og benzin produkter som du måtte mangle. Vi har så stort et udvalg, at vi er sikre på, at vi har det produkt, du har behov for. Derfor er du mere end velkommen til at kigge vores katalog igennem. Det kan for eksempel være, at du mangler delsyntetisk motorolie til din havetraktor eller dine øvrige havemaskiner. Det kan også være, at det ikke er olie du mangler, men i stedet er miljøbenzin, som er klar til brug. Hvis dette er tilfældet, har vi benzin, som er skånsom mod mennesker og maskiner på lageret.

Olie og benzin produkter til lave priser

Når du handler dine produkter her hos Harald Nyborg, får du alle dine produkter til de gode priser. Men selvom, at vores produkter fås til de lave priser, så er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten. Det vil sige, at du får lækre produkter, når det kommer til olie og benzin, uden, at du skal betale en hel bondegård. Dette gælder i øvrigt alle vores produkter her på siden.