• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Fluespray

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (6)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan bekæmper man fluer?
    Hos Harald Nyborg har vi et væld af produkter, der bidrager til at bekæmpe generende fluer. Se eksempelvis vores limfælder, vores fluespiraler, vores bananfluefælder eller vores fluesprays, der alle sammen bekæmper fluer, så vi bliver fri for dem både ude og inde.
  2. Hvordan får man bananfluer væk?
    Bananfluer er en plage i mange hjem og derfor forhandler vi hos Harald Nyborg bananfluefælder, der er nemme og sikre at anvende. Bananfluefælden indeholder et 100% giftfrit lokkemiddel, som får fluerne til at flyve ned igennem fældens tragt. Når fluerne er nede i fælden, kan de ikke finde ud igen.

Bekæmp fluer, bananfluer og irriterende skadedyr med fluespray

Om det så er i haven eller huset, kan fluer være nogle af de mest irriterende skadedyr. De vækker os mens vi sover, og sætter sig konstant på os. Ja, nogle gange skulle man tro at de prøver at være irriterende med vilje. Heldigvis sælger vi på Harald Nyborg bekæmpelsesmidler til effektivt at komme af med fluer. Så du ikke længere behøver at rende rundt med en fluesmækker. Dertil sælger vi også et bredt udvalg af bekæmpelsesmidler til øvrige skadedyr såsom myrer, rotter, og snegle. Vi hjælper dig med at holde både huset og haven helt fri fra skadedyr. Det kan nemlig være svært at komme af med dem, uden de rette midler.