Dørklokker

Find din næste dørklokke her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (4)
Tæthedsklasse (IP)
  • (1)
Spænding (V)
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

Hvilken dørklokke har du brug for?

Med en god klokke kan du nemt høre når der er nogen ved døren, uanset om der er tale om et ventet eller uventet ring. Men dørklokken er for mange af os især forbundet med dejlige besøg, man har glædet sig til. Det er også ringeklokken, som kan gøre husets mindste ellevilde, når de holder fødselsdag. Hvilken model skal signalere at gæsterne er ankommet? I vores udvalg finder du det komplette sæt med dørklokke, ledning og ringekontakt. Men måske er det ikke lige det, du leder efter? Det kan være, at det er den trådløse dørklokke, der rækker op til 100 meter? Den er perfekt til dig, der tit er i garagen, kælderen eller haven.

Praktiske dørklokker

Det er utrolig praktisk at have en dørklokke i hjemmet. Man kan have dørklokken ved fordøren og højtalere installeret i hele hjemmet - så vil man med sikkerhed høre når der er nogen ved døren. Derved vil du altså aldrig gå glip af en pakke med posten igen, hvis du altså er hjemme. Desuden kan du købe disse dørklokker til særdeles gode priser. Hvis du gerne vil vide hvem der står i døren og ringer på, kan du med fordel også købe videoovervågning.

Trådløse dørklokker

Hos Harald Nyborg forhandler vi rigtig mange dørklokker som endda er trådløse. Det betyder at du kan installere knappen ved hoveddøren og alarmen i et andet værelse – eller flere. Sådan kan man høre når der er folk ved døren, også hvis man har et stort hus. Samtidig kan man med fordel installere flere rundt omkring, sådan at man kan høre dørklokken i hele boligen. Selve klokken fungerer med batteri og den bruger derfor ikke ledninger. Højtaleren, altså døralarmen, kan du vælge på flere forskellige måder. Den kan bruges i stikkontakter eller med batteri. Som du nok kan høre, har du mange muligheder, når du køber din dørklokke hos os.