• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Kap geringssave

Skal du lave mange ens snit eller præcise hjørnesamlinger, så vil du opleve at kap geringssaven er en genial kombisav. Du kan bruge kap geringssaven til en række forskellige materialer, med det korrekte valg af klinger.

Læs mere
produkter
Du har set 6 af 6 total
Du har set 6 af 6

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er en kap geringssav?
    Kap geringssaven er en kombisav der kombinerer 2 funktioner. En kappe-funktion, der som navnet antyder, drejer som om at kappe materialer over og en geringsfunktion. Geringsfunktionen refererer til savens evne til skære i vinkler. Du kan både skære meget præcise vinkelrette vinkler og skære i smig med kap geringssaven. Med andre ord 2 meget brugbare funktioner samlet i et effektivt værktøj.

Kap geringssaven er særlig genial når du skal ….

Helt grundlæggende så har kap geringssaven sin store force, når du skal lave mange ensartede og præcise snit. Det gælder både når materialer skal kappes, eller du skal lave præcise skråsnit, geringssnit eller tværsnit. Skal du anlægge ny træterrasse, bygge træskur, lægge gulv, lave træbeklædning på facaden, lave smigskæring af paneler eller lignende opgaver, så vil du får stor glæde af en kap geringssav.  

Bord til kap geringssaven

For at få det maksimale udbytte af kap geringssaven har du brug for et solidt savbord. Med et bord til kap geringssaven får du alle de funktioner, et savbord skal have, for at du kan udføre arbejdet sikkert, med mindst mulig indsats og det bedste resultat. Typisk vil et bord til kap geringssaven have hjul, så det nemt kan flyttes, støttearme til lange emner og universal monteringskonsoller til fastspænding af selve kap geringssaven. Se også vores store udvalg af bordsave, rundsave og båndsave fra kendte mærker.