• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 34,-

Kap- og geringssave

Se vores store udvalg af kapsave her på siden! Vi forhandler kvalitets kapsave, geringssave og kaperingssave til nogle af markedets laveste priser. Uanset om du søger kapsave til hjemmet eller arbejdspladsen, finder du et bredt udvalg her på siden. Savene fås med flere funktioner og detaljer, og vi har helt sikkert også en model, der vil kunne matche dine krav og behov. Vi forhandler blandt andet et bredt udvalg af praktiske geringssave, som er nemme at flytte rundt med, kapsave med udtræksblokkke, laser eller arbejdslys. Du er altid velkommen til at køre ind forbi din nærmeste Harald Nyborg-butik eller tage et kig her på siden for at se vores store udvalg af kapsave.

Læs mere

Et stort sortiment af kap- og geringssave

I Harald Nyborg har vi et kæmpe udvalg af kap- og geringssave. Med vores store sortiment af kap- og geringssave, er vi sikre på, at du kan finde lige det produkt, som du står og mangler. Det kan for eksempel være, at du står og mangler en kap- og geringssav, der vejer 16.5 kg med udtræksbord og med en klinge, hvor skæredybden er op til 65 mm, så har vi det her hos os. Hvis du i stedet ønsker et kap- og gerings-/bordrundsav, som har en skæredybde op til 55 mm, har vi også det. Hvis der er andet elværktøj du står og mangler, er vi sikre på, at vi har det på lager. Vi forhandler blandt andet med et stort udvalg af boremaskiner, limpistoler og slibemaskiner.

Kap- og geringssave til lave priser

Når det kommer til vores kap- og geringssave, er vi aldrig gået på kompromis med produktets kvalitet, eller når det kommer til prisen. Det vil sige, at du får et super funktionsdygtigt produkt til lave priser. Det må man sige er en god handel.