• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Stålbørster

Læs mere
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad bruges en stålbørste til?
    En stålbørste bruges ofte til afrens af grill, facader eller træ udendørs. Stålbørsten klarer det grove afrensningsarbejde. Efter arbejde med en stålbørste er materialet klar til behandling, alt efter hvad stålbørsten er brugt til.
  2. Kan en stålbørste genbruges?
    Ja, det ses tydeligt hvornår en stålbørste er nedslidt og skal udskiftes. En stålbørste kan oftets bruges 4-5 gange afhængigt af hvor meget det arbejdes med den.

Stålbørster til rust

Uanset om du skal afrense din grill, fjerne gammel maling eller rust på jern, er stålbørster et yderst effektivt værktøj. Derfor har vi hos Harald Nyborg samlet et bredt sortiment af stålbørster, skrubbebørster og messingbørster til alle formål. Vi tilbyder blandt andet Mitsutomo stålbørster i høj kvalitet til både privat og professionelt brug. I udvalget finder du stålbørste i forskellige størrelser, udformninger og med forskellige børstehoveder og håndtag. Se blandt andet vores skrubbebørster med softgrip håndtag, som giver dig et godt greb på børsten. Se udvalget herunder og find en stålbørste i høj kvalitet, som passer til dine behov og præferencer.

Hos Harald Nyborg forhandler vi et stort udvalg af produkter til vedligeholdelse. Det inkluderer altså vores rustbeskyttelse, men også stålbørster. Med stålbørster kan du fjerne genstridig rust fra diverse overflader, hvormed den også er et praktisk grilltilbehør, som kan bruges til at børste risten. Risten bliver nemlig hurtigt rusten eller beskidt, hvilket kan fjernes nemt og ubesværet med en stålbørste. Gør grillen klar med stålbørster

Når sommeren rammer Danmark, er det meget naturligt at hive grillen frem. Det er en tid mange ser frem til - og med god grund, Dog kan man ofte opleve, at grillristerne er blevet meget beskidte eller endda rustne vinteren over. Lige meget hvad der måtte være galt, er stålbørste i den forbindelse et godt værktøj. Med stålbørster kan man nemlig fjerne selv det mest genstridige snavs af grillen. Det kan endda gøres uden rengøringsmidler, da man ganske simpelt skrubber det hele af. Desuden er kvaliteten af børsten høj, således den kan bruges flere gange. Det er altså en stålbørste som kan bruges mange gange til effektivt at rengøre grill og andre overflader.