Værktøjsvægge og tilbehør

En værktøjsvæg kan være en utrolig praktisk ting at have i værkstedet eller redskabshuset, da det giver et overskueligt overblik over alt ens værktøj: Alt lige fra det helt små som søm og skruer, til de større værktøjer som skruetrækkere og hammere. Der er et utal af muligheder, når du anskaffer dig en værktøjsvæg. Du kan organisere den som du ønsker, og købe flere hvis der ikke er plads nok. Det er klart en essentiel ting at eje, hvis du har en masse værktøj. Her på Harald Nyborg kan du finde værktøjsvægge af god kvalitet til fornuftige priser. Vi har væggen, og så er alt du skal gøre at organisere værktøjet.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (3)
Brand
  • (6)
Farve
  • (2)
Materiale
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager

Værktøjsvægge til værkstedet

Her finder du vores udvalg af værktøjsvægge, som kan købes i diverse afskygninger. Du kan købe en komplet værktøjsvæg i 34 dele, eller en ganske simpel hulplade. Med en hulplade skal du blot huske at købe det nødvendige tilbehør. Her er det altså vigtigt at investere i diverse kroge og værktøjskasser, da det er måden hvorpå væggen bruges. Med det rette tilbehør får man muligheden for at hænge sit værktøj på væggen, på præcis den måde man ønsker. Selv store værktøjer som økser og koben kan hænges på en værktøjsvæg, hvis man har det rette tilbehør.

Stort udvalg af tilbehør til værktøjsvæg

Når det kommer til værkstedsinventar, er værkstedsvægge et godt valg. Her kan man nemlig hænge alle sine værktøjer samt diverse småting. Med sortimentbokse får man muligheden for at hænge sine søm og skruer på væggen og endda på en organiseret måde. Med en værktøjsvæg er det dig som bestemmer og du kan således organisere denne præcis om du ønsker. Det er klart den største fordel ved værkstedsvægge og hvorfor så mange håndværkere og gør-det-selv mænd anvender disse. Desuden forhandles de naturligvis til altid lave priser og det samme gælder tilbehøret. På den måde kan du nemt få organiseret dit værktøj og endda til en god pris.