Damecykler

Her finder du lækre cykler til damer, der gør cykelturen let og sjov. Find den cykel du er på udkig efter blandt udvalget af forskellige designs, farver, størrelser og antal gear.

Læs mere
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilken størrelses damecykel skal jeg vælge?
    Når du vælger størrelse på en cykel, er det vigtigt at tage højde for din højde og benlængde. En cykel, der er for stor eller for lille, kan føre til ubehagelige køreoplevelser og endda skader. For at finde den rette størrelse, skal du kende din højde og vælge hvilken type cykel, du ønsker at købe. Find et størrelsesdiagram på nettet, som sammenligner din højde med cyklens ramme, for at finde størrelse. Hvis du allerede har købt en cykel, som føles for stor eller for lille, kan du justere sædehøjden og styret for at opnå en mere behagelig kørestilling.
  2. Hvilken cykel skal jeg vælge?
    Når du skal ud at investere i en ny cykel, bør du overveje hvad du skal bruge den til. Der findes nemlig forskellige modeller, som er god til forskellige formål. Du bør derfor gøre dig tanker om, hvorvidt cyklen skal bruges til daglig transport, korte eller lange distance eller om det er en pendlercykel, der eventuelt skal stå parkeret ved en station i flere dage.

Find din nye damecykel

Når du er på udkig efter en ny damecykel, er det vigtigt at du vælger en cykel, der passer til netop dig og dine behov. Hos Harald Nyborg forhandler vi cykler, der er velegnede til den brede aldersgruppe.

Udstyr til damecykel

For at opnå den bedste cykeloplevelse anbefaler vi, at du udstyrer din damecykel med diverse praktisk tilbehør og sikkerhedsudstyr. Vi forhandler både cykelhjelme, cykellåse, lygter og reflekser, cykelkurve og -tasker og meget mere. Vi anbefaler, at du altid kører med cykelhjelm, og at du låser din nye cykel fast med en cykellås. På den måde opnår både du og din cykel den bedste sikkerhed.

Overvejer du at købe en elcykel?

Se vores udvalg af el-damecykler til lave priser her.