Damecykler

En cykel er et utroligt praktisk transportmiddel. Om du så bor i byen eller ude på landet, er det altid en god idé at have en cykel. Det er nemlig et godt alternativ til bil og bus, da du får en masse motion, og samtidig sparer en masse penge. Vores store udvalg af dame- og herrecykler giver dig mange valg, så du med sikkerhed finder noget, der passer perfekt til dig. Her på siden finder du vores damecykler, men husk, at det også er fordelagtigt at købe lidt tilbehør. Vi anbefaler, at du altid kører med cykelhjelm, og låser din nye cykel fast med en cykellås.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (2)
Farve
 • (2)
Gear (antal)
 • (1)
 • (1)
Køn
 • (2)
Materiale
 • (2)
Højde cykelstel (cm)
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken størrelses damecykel skal jeg vælge?
  Forskellige damecykler har forskellige mål – og de er derfor som regel vejledende. Det anbefales at tage udgangspunkt i din højde eller din indvendige benlængde, når du skal finde den rette stelstørrelse. Derudover bør du altid prøve cyklen, inden du køber.
 2. Hvilken cykel skal jeg vælge?
  Når du skal ud og investere i en ny cykel, bør du overveje hvad du skal bruge den til. Der findes nemlig forskellige modeller, som er god til forskellige formål. Du bør derfor gøre dig tanker om, hvorvidt cyklen skal bruges til daglig transport, korte eller lange distance eller om det er en pendlercykel, der eventuelt skal stå parkeret ved en station i flere dage.

Find din nye damecykel

Når du er på udkig efter en ny damecykel, er det vigtigt at du vælger en cykel, der passer til netop dig og dine behov. Hos Harald Nyborg forhandler vi de populære shoppercykler fra Busetto, der er velegnede til den brede aldersgruppe. Blandt vores udvalg kan du f.eks. finde en Busetto 28” i 70’er retrolook med mange super flotte detaljer og du kan også finde en Busetto damecykel i sort med syv gear og en rummelig cykelkurv. Vores damecykler har et elegant, retro look og fås i flere farver, design og varianter. Der er ingen tvivl om, at vi hverken er gået på kompromis med prisen eller kvaliteten. Find den perfekte damecykel for dig her på siden og glem ikke også at udforske vores store udvalg af praktisk tilbehør til din nye cykel.

En god damecykel kræver godt tilbehør

For at opnå den bedste cykeloplevelse anbefaler vi, at du udstyrer din damecykel med diverse praktisk tilbehør. En god damecykel kræver nemlig et lige så godt tilbehør for at den kan yde sit bedste. Hos Harald Nyborg har vi et stort, bredt udvalg af netop cykeltilbehør til din nye damecykel, så du lynhurtigt er køreklar og ydermere sikker på farten. Vi forhandler både cykelhjelme, cykellåse, lygter og reflekser, cykelkurve og -tasker og meget, meget mere. Du kan med fordel føle dig mere sikker i trafikken og sikre dig, at din cykel ikke bliver stjålet med det rette tilbehør. Vi anbefaler, at du altid kører med cykelhjelm, og at du låser din nye cykel fast med en cykellås. På den måde opnår både du og din cykel den bedste sikkerhed.

Overvejer du at købe en elcykel?

Se vores udvalg af el-damecykler til lave priser.