• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Overtræk til havemøbler, bord, stole, mm.

Skal dine havemøbler, borde og stole beskyttes mod vind og vejr? Så har vi samlet et udvalg af overtræk til havemøbler på denne side. Bruger man overtræk til sine havemøbler, beskyttes de mod vind, vejr og snavs og levetiden forlænges.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (4)
 • (5)
 • (3)
 • (2)
 • (3)
Brand
 • (5)
Farve
 • (18)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 18 af 18 total
Du har set 18 af 18

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Findes der overtræk til alle slags havemøbler?
  Hvad enten det er havestolen, solvognen, parasollen eller bordet, der skal skærmes imod vejrets påvirkninger, er løsningen et funktionelt overtræk, der er fremstillet af kraftigt PVC-beklædt nylon. Vi forhandler flere forskellige typer af praktiske overtræk til dine havemøbler, der mærkbart forlænger møblernes levetid, samtidig med at betrækket beskytter mod snavs. Skal du opbevare andet fra haven, så overvej også at købe en hyndeboks.
 2. Forlænger et overtræk til havemøblerne levetiden?
  Ja. Ved at beskytte havemøblerne med et overtræk, kan havemøblerne holde flere år, også selvom de står ude året rundt. Ligeledes holder et overtræk møblerne pæne, tørre og klar til brug fra dag til dag.

Spar på tid og kræfter med et overtræk fra Harald Nyborg

Når du har et smart overtræk til parasollen, bænken eller havebordet, er der både tid og kræfter at spare. For du slipper for våde og beskidte havestole, haveborde m.m., uden at du skal til at gøre møblerne rene. Det går desuden hurtigt, når betrækkene skal lægges hen over havemøblerne og tages af igen. Nyd at du kan sætte dig i havestolen eller lægge dig på solvognen uden at skulle have klud, vand og sæbe frem. Få en sommer med fokus på det væsentlige med et havemøbelbetræk fra Harald Nyborg.

Spar penge med et praktisk overtræk til havemøblerne

Vores havemøbelovertræk er både praktiske på kort sigt og på længere sigt. Læg dem henover havemøblerne, når du lukker sommerhaven ned efter en dejlig dag – og tag dem af, når du står op til en ny dag i dine egne udendørsomgivelser. Du kan også bruge betrækkene, når dagene bliver koldere og kortere. Vores betræk giver dig derfor ikke bare havemøbler, der er pæne, tørre og klar til brug fra dag til dag, men sikrer også at dine havemøbler kan bruges år efter år.