Hængelåse

Med en hængelås kan du nemt sikre dine ejendele. Herunder finder du vores udvalg af hængelåse, så du nemt undgår uønsket besøg i fx haveskuret. Du finder også stålkabler med løkker i begge ender der, sammen med en hængelås, giver sikre og fleksible aflåsningsmuligheder. Du kan undgå besværet med opbevaring af nøgler til hængelåsen, hvis du vælger en hængelås med kode.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (2)
 • (1)
 • (14)
Materiale
 • (5)
 • (10)
 • (1)
 • (1)
 • (3)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 18 af 18 total
Du har set 18 af 18

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilke fordele har en hængelås med kode?
  En hængelås med kode tilbyder en række fordele. For det første eliminerer den behovet for at have en fysisk nøgle, som du kan risikere at miste. Derudover giver koden dig mulighed for at dele adgang til låsen med andre på en bekvem måde, uden at skulle kopiere eller overføre nøgler. Så skal du blot huske koden til hængelåsen!
 2. Kan jeg ændre koden på min hængelås?
  Ja, hængelåse med kode giver dig mulighed for at ændre koden efter behov. Dette er en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse adgangen til låsen, når det er nødvendigt, f.eks. hvis du deler adgangen med andre, eller hvis du ønsker at opdatere din sikkerhedskode regelmæssigt.

Hængelås med kode eller uden

Hos Harald Nyborg finder du både et udvalg af hængelåse med kode eller nøgle. Uanset om du foretrækker nøgle eller en hængelås med kode, har vi den rette løsning til dig. Vores hængelåse er designet til at give beskyttelse til dine ejendele, uanset om det er til hjemmet, fitnesscenteret eller virksomheden. Er der flere der skal have adgang til at kunne låse hængelåsen op, så kan det være praktisk at vælge en hængelås med kode.

Udendørs hængelåse – vælg en rustfri hængelås

Alle hængelåse kan benyttes indenfor, men langt de fleste hængelåse kan også benyttes udenfor. Hængelåse er oftest lavet af rustfrit stål eller messing, og bøjlen på hængelåsen er typisk lavet af rustfrit stål eller hærdet stål. Det gør de fleste hængelåse modstandsdygtige overfor vind og vejr. Men selv om du har valgt en robust hængelås til udendørs brug, så kan du alligevel risikere at der opstår rust over tid. Det gælder for alle hængelåse. Det er derfor en god ide at kigge til hængelåsen en gang i mellem og eventuelt give den lidt låseolie eller låsespray. Dette forhindrer at låsecylinderen ruster fast. Blandt vores udvalg af hængelåse finder du mange rustfrie hængelåse, der er velegnede til udendørs brug. Med en udendørs hængelås kan du nemt sikre haveskuret, redskabsrummet eller lignende mod uønsket adgang.  

Valg af hængelås

Når du skal vælge hængelås, så er der nogle få ting du med fordel kan overveje. Først og fremmest bør du vurdere, om du ønsker at investere i en hængelås, der yder ekstra beskyttelse mod fx overskæring. Er det tilfældet, bør du vælge en hængelås, hvor bøjlen er lavet af hærdet stål, hvilket giver ekstra beskyttelse mod overskæring. Der findes også hængelåse, hvor selve bøjlen er beskyttet med en metalkappe, der ligeledes beskytter mod forsøg på overskæring af bøjlen. Benytter du hængelåsen til aflåsning af fx et redskabsskur, hvor du fx opbevarer meget dyrt værktøj eller dyre cykler, så skal du sikre dig at hængelåsen er godkendt af dit forsikringsselskab. Og så er der naturligvis størrelsen, hvor du skal være opmærksom på, at det er muligt at få hængelåse med lange bøjler. Det kan være ganske praktisk i nogle tilfælde. Skal hængelåsen bruges udenfor, så bør du sikre dig at hængelåsen er rustfri og så mangler du blot at tage stilling til om hængelåsen skal være med kode eller nøgle.

 Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, tilbyder Harald Nyborg desuden et udvalg af overvågningskameraer og alarmer. Med vores pålidelige sikkerhedsprodukter kan du være tryg og sikker, uanset hvor du befinder dig.