Akustikpaneler og tilbehør

I denne kategori finder du et bredt udvalg af akustikpaneler, som kan bidrage til at skabe en behagelig lydoplevelse i dit hjem. Akustikpaneler er designet til at reducere støj, efterklang og uønsket lydgengivelse. Se vores udvalg her og find de akustikpaneler, der passer bedst til dit behov. 

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (5)
 • (1)
Brand
 • (1)
 • (1)
Anvendelse
 • (1)
Farve
 • (1)
Materiale
 • (5)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Er akustikpaneler lyddæmpende?
  Akustikpaneler er designet så de absorberer og bryder lydbølgerne i rummet. De er derfor lyddæmpende og reducerer rumklang. Det giver bedre lydforhold i rummet og bidrager til et forbedret indeklima generelt.
 2. Hvor skal akustikpanelerne sættes op?
  Når der er lyd i et rum, bevæger lydbølgerne sig rundt i rummet. Jo længere tid lydbølgerne bevæger sig rundt jo mere generende vil lyden være. For at opnå den største effekt af akustikpanelerne, så skal du placere panelerne så de bryder lydbølgernes tur rundt i rummet hurtigst muligt. Du skal derfor vurdere hvor lydene primært kommer fra og her vil almindelig tale ofte være en af lyd-kilderne. I dette tilfælde vil det have størst effekt at placere akustikpanelet i hovedhøjde og på den væg der er nærmest. Du kan vælge at montere panelerne vandret eller lodret – i forhold til effekten har det ingen betydning.

Akustikpaneler som en del af indretningen

Akustikpanelernes primære formål er at forbedre lyden i rummet, hvor der fx er generende rumklang. Men mange vælger også akustikpaneler af dekorative hensyn. Vores akustikpaneler er flot designet og fås i forskellige flotte farver. Du kan derudover sætte dit eget personlige præg på panelernes udtryk og funktionalitet ved at montere hylder og kroge. Hos Harald Nyborg kan du få forskellige hylder, der nemt kan monteres på henholdsvis lodrette og vandrette akustikpaneler. Før du vælger hylder, skal du derfor have taget stilling til, om panelerne skal monteres lodret eller vandret.