• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Havemøbelsæt

Her på siden er samlet et udvalg af smarte og funktionelle havemøbelsæt til dig, der ønsker at indrette haven eller terrassen med lækre havemøbler i et matchende design og velvalgte materialer. Falder valget på et havemøbelsæt, så er du sikret et rent, enkelt og strømlinet udtryk. Se også vores store udvalg af loungemøbler.

Læs mere
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Kan man få vedligeholdelsesfri havemøbelsæt?
    Hos Harald Nyborg kan du med fordel købe et vedligeholdelsesfrit havemøbelsæt. Du kan eksempelvis købe et havemøbelsæt i Non-Wood, der er et vejrbestandigt kunstmateriale som ligner træ, men ikke kræver vedligeholdelse.
  2. Kan man få et havemøbelsæt til mange mennesker?
    Ja, hos Harald Nyborg er der rig mulighed for at finde et havemøbelsæt til mange mennesker. Her har vi nemlig et meget bredt udvalg, til 4, 6, 8 og 10 personer.

Det perfekte havemøbelsæt til dine behov

Når du vælger dit havemøbelsæt, er det vigtigt at du vælger hvilke kvaliteter du søger og hvad der er dine ønsker og behov? Vi har alt fra havemøbelsæt med et stort bord og mange stole til mere afslappende loungesæt, der emmer af hygge. Ved vores havemøbelsæt med bord og stole kan der sidde op til ti mennesker til spisning eller en hyggelig stund. Ønsker du derimod at sidde mere blødt i komfortable omgivelser, så er et af vores sofa- eller loungesæt det optimale valg. Her kan du i den grad læne dig tilbage og nyde en god bog. Synes du at begge dele lyder tiltalende? Så tag et kig på vores havemøbelsæt her på siden.

Havemøbelsæt til alle årstider

Vores havemøbelsæt består af borde og stole samt sofaer, og fås eksempelvis fremstillet af flettet Rattan-plast. Rattan er et ejrbestandigt materiale, og møbelsættet kan derfor stå ude hele året uden at det kræver vedligeholdelse. Se også vores forskellige havemøbelsæt med pulverlakeret stålstel, bordplade i glas og tilhørende parasol samt vores loungemøbler med hjørnesofa.