• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Granitskærver og sten

På denne side finder du vores udvalg af granitskærver og sten. Granitskærver er kantede sten samt et naturprodukt, der består af en blanding af knust granit og marmor. Fordelen ved stenene er, at det er en nem og meget enkel type belægning, som selv en nybegynder vil kunne få anlagt flot, eksempelvis i indkørslen, til en havesti eller i et blomsterbed. Derudover er granitskærver både dekorative at se på, nemme at vedligeholde og så er de ovenikøbet ukrudtshæmmende.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Farve
 • (2)
 • (3)
 • (1)
 • (1)
 • (6)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 12 af 12 total
Du har set 12 af 12

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor mange granitskærver pr m2?
  Ved et lag på ca. 4 cm, på ca. 12-14 m2, kan det klare et tons. Det anbefales at man lægger enten et lag på ca. 4 cm.
 2. Hvordan lægger man granitskærver?
  Det kommer an på om det bruges i indkørsel eller i haven. Ved anlæggelse af havegange kan man nøjes med et lag fiberdug, som man afretter med 2 – 3 cm stenmel. Herefter lægges ét lag granitskærver i størrelsen 5 - 8 mm eller 8 – 11 mm. I indkørsel dø der være et lag på 4 cm.

Brug granitskærver til din indkørsel

Hvis du står og skal til at anlægge en indkørsel, kan det godt betale sig at se nærmere på vores udvalg af granitskærver. Disse sten er nemlig en aldeles god løsning, fordi de både er nemme at lægge, men også holder sig inden for en budgetvenlig ramme – i hvert fald hvis du sammenligner med eksempelvis fliser eller belægningssten. Hvis du beslutter dig for at gå med granitskærver, anbefaler vi, at du starter med at lægge et lag grus og herefter tilføjer granitskærver. Det gør nemlig din indkørsel endnu lettere at vedligeholde, og hvis stenene med tiden bliver ujævne, kan du blot rette dem til med en haverive.


Et produkt med mange anvendelsesformer

Som du nok allerede har bemærket, er granitskærver et naturstensprodukt med mange forskellige anvendelsesformer. Det gælder blandt andet, fordi stenene fås i en bred farvepalette og i mange forskellige størrelser. Derfor er der mulighed for selv at mikse og matche de forskellige farver, hvis du ønsker en belægning med lidt mere spil i. Med udgangspunkt i naturens farver, er det alså muligt både at finde granitskærver i rødlige, sorte, blå eller grålige nuancer. Det er altså kun fantasien der sætter grænser, når du skal til at indrette din for- og baghave.