Havemøbler
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Loungemøbler

Hvis du drømmer om en afslappet og hjemlig atmosfære på terassen, er vores udendørs loungemøbler et oplagt bud. Du skal blot finde ud af, hvilke møbler der passer allerbedst til dine ønsker og behov. Måske er det et smart sæt med to loungestole og et lille cafébord, du leder efter? Du kan også se nærmere på sættet der indeholder både stole, bord og en sofa. Det kan hjælpe dig, hvis du først tager stilling til hvor meget terasseplads du vil bruge på dine loungemøbler, og hvor meget siddeplads du har brug for. Det kan være, at det er et elegant sæt med hjørnesofa og bord, der er drømmeløsningen for dig? Hjørnesofaen giver i hvert fald masser af intimitet og nærvær i det udendørs sommerrum, når du og dine gæster samles om lækre sommerdrinks, kolde øl og lignende.

 

 

Læs mere

Brug vores loungemøbler både indendørs og udendørs

Når du har fået indrettet din terasse med dit nye loungesæt, er du sikret mange afslappende timer sommeren over. Så er det blot at læne dig tilbage og nyde synet af den blomstrende have og den blå himmel. Sæt kaffekruset eller sommerdrinken på loungebordet, smæk benene op og glæd dig over komforten fra den lækre loungestol. Husk også, at du kan vælge at bruge de smarte møbler på flere måder – loungemøblerne er nemlig en dekorativ løsning både inden- og udendørs, hvor den lette og enkle stil egner sig perfekt til for eksempel sommerhuset.

Harald Nyborgs loungesæt har mange fordele

Loungemøbler fra Harald Nyborg kommer med mange fordele. Først og fremmest får du masser af komfort og afslapning, samt et enkelt og dekorativt look, der egner sig til både indendørs og udendørs brug. Derudover får du også mere tid og mindre besvær, når du vælger loungemøblerne, fordi de fremstilles i vejrbestandigt materiale. Det betyder, at du ikke skal slæbe møblerne ud og ind, da de tåler både regn, sne, vind og meget mere. Fordelen ved at lade møblerne stå ude hele året er blandt andet, at du er helt parat, hvis der skulle komme en særlig varm forårsdag, eller hvis sommeren melder sin ankomst tidligere end forventet.