• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Loungemøbler og loungesæt

Hvis du drømmer om en afslappet og hjemlig atmosfære på terrassen, er vores udendørs loungemøbler et oplagt bud. Du skal blot finde ud af, hvilke møbler der passer allerbedst til dine ønsker og behov.

Læs mere
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Kan loungemøbler bruges indendørs?
    Normalt bruger man loungemøbler på terrassen, men de kan faktisk også bruges indendørs i f.eks. en udestue eller drivhus. Vælger du en loungebænk eller loungestol, kan de nemt flyttes afhængigt af sæson og dine behov.
  2. Hvilke typer loungemøbler findes der?
    Et klassisk setup er et loungesæt, hvor der både er sofa og bord. Men man kan også købe loungebænk og loungestol - eller sågar en såkaldt elskovsrede. Du kan typisk finde loungemøbler til 2, 4 og 6 personer.

Brug loungesæt både indendørs og udendørs

Når du har fået indrettet din terrasse, have eller drivhus med dit nye loungesæt er du sikret mange afslappende timer sommeren over. Du kan vælge at bruge de smarte loungemøbler på flere måder – loungemøblerne er nemlig en dekorativ løsning både inden- og udendørs, hvor den lette og enkle stil egner sig perfekt til for eksempel sommerhuset eller udestuen. Vi forhandler loungesæt til både 2, 4 og 6 personer.

Pasning og vedligeholdelse af udendørs loungemøbler

Har du loungemøbler stående udenfor, så husk at tage hynder, puder og andet tilbehør ind inden det begynder at regne eller blæse. Hynder, puder og andet tilbehør kan eksempelvis opbevares i en hyndeboks. Selve møblerne kan sagtens tåle at stå udenfor. Men vil du undgå alger eller misfarvninger, anbefales det at gemme loungemøblerne væk om vinteren - på samme vis som du gør med havemøblerne.