• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 44,-

Loungemøbler og loungesæt

Hvis du drømmer om en afslappet og hjemlig atmosfære på terassen, er vores udendørs loungemøbler et oplagt bud. Du skal blot finde ud af, hvilke møbler der passer allerbedst til dine ønsker og behov. Måske er det et smart sæt med to loungestole og et lille cafébord, du leder efter? Du kan også se nærmere på sættet, der indeholder både stole, bord og en sofa. Det kan hjælpe dig, hvis du først tager stilling til hvor meget terrasseplads du vil bruge på dine loungemøbler, og hvor meget siddeplads du har brug for. Det kan være, at det er et elegant sæt med hjørnesofa og bord, der er drømmeløsningen for dig? Hjørnesofaen giver i hvert fald masser af intimitet og nærvær i det udendørs sommerrum, når du og dine gæster samles om lækre sommerdrinks, kolde øl og lignende. Og så findes der jo også en elskovsrede, hvis kærligheden skal blomstre.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
 • (1)
 • (1)
Materiale
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Størrelse
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Kan loungemøbler bruges indendørs?
  Normalt bruger man loungemøbler på terrassen, men de kan faktisk også bruges indendørs, fx i en udestue eller drivhus. Vælger du en loungebænk eller loungestol, kan de nemt flyttes afhængigt af sæson og dine behov.
 2. Hvilke typer loungemøbler findes der?
  Et klassisk setup er et loungesæt, hvor der både er sofa og bord. Men man kan også købe loungebænk og loungestol - eller sågar en såkaldt elskovsrede. Du kan typisk finde loungemøbler til 2, 4 og 6 personer.

Brug loungesæt både indendørs og udendørs

Når du har fået indrettet din terrasse, haven eller drivhuset med dit nye loungesæt og evt. andre havemøbler, er du sikret mange afslappende timer sommeren over. Så er det blot at læne dig tilbage og nyde synet af den blomstrende have og den blå himmel - eller børnene, der leger. Sæt kaffekruset eller sommerdrinken på loungebordet, smæk benene op og glæd dig over komforten fra den lækre loungestol. Husk også, at du kan vælge at bruge de smarte møbler på flere måder – loungemøblerne er nemlig en dekorativ løsning både inden- og udendørs, hvor den lette og enkle stil egner sig perfekt til for eksempel sommerhuset eller udestuen. Vi forhandler loungesæt til både 2, 4 og 6 personer.

Pasning og vedligeholdelse af udendørs loungemøbler

Har du loungemøbler stående udenfor, så husk at tage hynder, puder og andet tilbehør ind inden det begynder at regne eller blæse, fx i en hyndeboks. Selve møblerne kan sagtens tåle at stå udenfor. Men vil du undgå alger eller misfarvninger, kan det anbefales at gemme loungemøblerne væk om vinteren - på samme vis som du gør med havemøblerne.

Harald Nyborgs loungesæt har mange fordele - og altid til lave priser

Loungemøbler fra Harald Nyborg kommer med mange fordele. Først og fremmest får du masser af komfort og afslapning, samt et enkelt og dekorativt look, der egner sig til både indendørs og udendørs brug. Farverne på møblerne er typisk sorte, grå og brune, der er tidsløse og passer til de fleste haver og terrasser. Derudover får du også mere tid og mindre besvær, når du vælger loungemøblerne, fordi de fremstilles i vejrbestandigt materiale. Det betyder, at du ikke skal slæbe møblerne ud og ind, da de tåler både regn, sne, vind og meget mere. Fordelen ved at lade møblerne stå ude hele året er blandt andet, at du er helt parat, hvis der skulle komme en særlig varm forårsdag, eller hvis sommeren melder sin ankomst tidligere end forventet. Med en terrassevarmer tæt på eller et varmt tæppe, kan vintersolen også nydes udendørs. Vil du have endnu mere afslapning i haven, så overvej også vores solvogne og hængekøjer.