Vaskemaskiner

I dag er det nok de færreste, der kan forestille sig at skulle leve uden en vaskemaskine. Når din gamle maskine ikke vil mere, er Harald Nyborg heldigvis klar til at hjælpe. På siden her bliver du præsenteret for vores udvalg af flotte og effektive vaskemaskiner. Men hvilken type maskine har du brug for? Har du brug for en model, der kan indeholde op til ni kg tøj? Eller er seks eller syv kg nok til, at du kan få vasket dine ting? Og hvad tænker du om energiforbrug og vandforbrug? Én ting er i hvert fald sikker – inden længe har du masser af rent tøj i skabet og skufferne igen, for vores levering er lynhurtig.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (7)
Farve
 • (7)
Energieffektivitetsklasse (A-G)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
Integrerbar
 • (7)
Spænding (V)
 • (6)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvem kan reparere en vaskemaskine?
  Der kan være forskellige ting i vejen med din vaskemaskine, og hvorvidt du selv kan reparere den afhænger således af, hvad problemet er. Er vaskemaskinen eksempelvis utæt, kan du ofte fikse problemet selv, mens ekstrem slitage og startproblemer kan kræve hjælp fra en fagperson. Husk at sammenlign prisen for en reparation med prisen for en helt ny vaskemaskine.
 2. Kan man vaske sko i vaskemaskine?
  Det er nemt at vaske sko i en vaskemaskine. Sørg for at fjerne eventuelle snørebånd og overfladisk snavs, kom skoene i en vaskepose og vask dem så på et skåneprogram. Det anbefales at bruge en mindre mængde vaskepulver end normalt og at lade skoene stå og tørre på et varmt sted efter vask.

Vaskemaskiner, der får hverdagen til at gå som en leg

For mange mennesker består en almindelig hverdag af opgaver som indkøb, madlavning, oprydning og lignende. Der kan med andre ord være nok at se til. Derfor er det bedst, hvis de maskiner du har købt til at hjælpe dig med forskellige hverdagsopgaver, fungerer effektivt og upåklageligt. Så kan du nå det hele uden at være fuldstændig udkørt. En populær hjælper i hjemmet er vaskemaskinen, som på ingen tid giver dig masser af rent tøj, håndklæder, viskestykker og mere. En vaskemaskine er altså svær at undvære i det moderne hjem med fart på, hvad enten du bor selv eller med flere. Du kan heldigvis regne med Harald Nyborg, når du mangler en ny effektiv vaskemaskine til en god pris. Det kan være, at den gamle maskine ikke vil mere? Eller måske er du på vej til at flytte i ny lejlighed eller nyt hus? Skal det være rigtig nemt, skal du også anskaffe dig en tørretumbler. Husk også at købe vaskemidler med til din tøjvask.

Find en energivenlig vaskemaskine

Du har knap nok nået at smide beskidt tøj ind i din nye vaskemaskine, før det er muligt at tage tøjet ud igen – i en dejligt ren udgave. Og du har knap nok nået at bestille maskinen, før du har den i dit hjem. Hos Harald Nyborg er leveringen lynhurtig, så hvis du står og mangler en vaskemaskine, er du kommet til det rette sted. Det er du også, hvis du gerne vil have en energivenlig model. Med en energivenlig model kan du både være god ved miljøet og pengepungen. I det hele taget er der mulighed for at gøre et rigtig fornuftigt køb hos os, hvis du foretrækker at spare penge.