• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Komfurer

På siden her kan du se nærmere på Harald Nyborgs flotte komfurer. Du finder blandt andet det fritstående komfur med massekogeplader og med flere funktioner – traditionel ovn, overvarme, undervarme og grill. Der er naturligvis en opbevaringsskuffe indbygget, og det medfølgende tilbehør indeholder rist, bageplade og bradepande. Men det kan selvfølgelig være, at det ikke helt er det, du søger? Måske er det et glaskeramisk komfur med funktioner som optøning, forvarmning, turbogrill og mange flere? Hvad passer bedst til dit behov? Uanset hvad du vælger, kan du se frem til snart at lave et utal af skønne lækkerier takket være dit nye kvalitetskomfur – lige fra suppe, spejlæg og pandekager til brød, småkager og tærter. God appetit!

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (1)
Farve
  • (1)
Energieffektivitetsklasse
  • (1)
Spænding (V)
  • (1)
Varmekilde (el./gas)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

Flotte og effektive komfurer

Når det er tid til at udskifte hjemmets komfur, eller du har besluttet dig for at lave nyt køkken, er der hjælp at hente hos Harald Nyborg. Vi har altid flotte og yderst effektive modeller parat, så du inden længe kan lave alle husets yndlingsretter, med hjælp fra et moderne kvalitetskomfur med mange smarte funktioner. Hvad enten du skal koge, bage eller stege, er der ingen grund til at holde dig tilbage. Det kan ligefrem være, at det nye lækre komfur giver dig lyst til at prøve nye retter af. Hvem ved? Uanset hvad er vi sikre på, at kvalitetskomfuret fra Harald Nyborg nok skal leve op til dine forventninger. Husk også andre hårde hvidevarer, fx emhætte og opvaskemaskine.

Vi har komfurer til fornuftige priser

Gør du meget ud af at finde de gode priser? Så er det godt, at du er havnet på denne side. Vores kategori med hårde hvidevarer, herunder komfurer, er på ingen måde nogen undtagelse. Ønsker du et fuldt funktionsdygtigt komfur i flot design, er det bare at vælge din foretrukne variant ovenover. Så kan du glæde dig til inden længe at lave mad på et lækkert kvalitetskomfur – og selvfølgelig til at spise et utal af velsmagende retter.