• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Søjleboremaskiner

Vores søjleboremaskiner er designet til at blive monteret på arbejdsborde eller værkstedsborde og er ideel til præcisionsboring i en række forskellige materialer. Herunder finder du vores udvalg af søjleboremaskiner med praktiske funktioner, som justerbar boredybde og mulighed for at justere borehastigheden.

Læs mere
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad bruger man en søjleboremaskine til?
    Søjleboremaskinen bruges til præcisionsboring. Borepatronen kan indstilles meget præcis, så du kan bore ned og justere i boredybden. For styring af vinkler, vil det være holderen til emner der monteres korrekt i. Med det rigtige bor kan søjleboremaskine bore i en lang række forskellige materialer som fx træ og jern.

Fordelene ved en søjleboremaskine

Først og fremmest udmærker søjleboremaskine sig ved præcisionsboringer, der er også andre fordele set i forhold til en almindelig boremaskine. Ofte vil søjleboremaskine have en laser, der sikrer at du rent faktisk borer præcist hvor du har til hensigt. Med en fastmonteret boresøjle og et fastspændt boreemne, så har du også begge hænder fri, så du udelukkende skal koncentrere dig om selve boringen. Derudover vil du opleve, at specielt boring i hårde materialer er betydeligt nemmere og mere sikkert med en søjleboremaskine. 

Bænkboremaskine eller søjleboremaskine

Har du undret dig over hvad forskellen er på en bænkboremaskine og en søjleboremaskine, så er det forståeligt. Ofte vil der nemlig ikke være forskel. Søjleboremaskiner dækker over bordmodeller og er det samme som en bænkboremaskine. Hvis borearbejdet kræver større manøvredygtighed, eller hvor du ikke kan flytte emnet hen til den stationære søjleboremaskine, så kommer du ikke udenom en almindelig boremaskine. Du finder store vores udvalg af fx slagboremaskiner og borehammere her.