• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Søm, klammer, stifter mm.

I denne kategori finder du vores store udvalg af søm, klammer og stifter – hvad skal du bruge for at kunne udføre dit arbejde ordentligt og professionelt? Måske er det stifterne til elstift-pistolen? Eller er det snarere de rustfrie varianter til trykluftspistolen eller de varmforzinkede søm til sømpistolen? Hos os finder du naturligvis også klammer til hæftepistolen – og du finder dem i mange størrelser. Vi forhandler hæfteklammer i størrelserne 6 mm, 10 mm og 14 mm, for blot at nævne nogle af størrelserne i vores udvalg. Husk i øvrigt at du finder pakker med forskellige antal hæfteklammer, så du kan få det antal, der passer bedst til dit næste projekt i værkstedet.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (5)
Brand
  • (14)
  • (3)
Materiale
  • (5)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 18 af 18 total
Du har set 18 af 18

Stort udvalg af hæfteklammer og stifter

Her på siden finder du mange størrelser af hæfteklammer og stifter - både i henhold til selve stifterne og klammerne, men også pakkernes størrelse. Du kan nemlig vælge at købe mange på én gang og derved opnå mængderabat, eller du kan vælge blot at købe nogle enkelte. Valget er dit, og prisen er altid lav. Desuden forhandles disse af mærker i bedste kvalitet, som også producerer andet luftværktøj vi forhandler. Det inkluderer altså diverse kompressorer og boremaskiner. Så når det kommer til kvalitet af disse, kan du være forsikret om et højt niveau heraf.

Køb stifter og klammer til gode priser

Lige meget om du skal bruge stifter og klammer til professionelt eller privat brug, er der altid grund til at købe til den bedste pris. Det får du muligheden for, når du køber dem hos os. Vi forhandler nemlig både stifter og klammer til yderst gode priser. Desuden kan du også forvente en stor mængderabat, hvis du vælger at købe de helt store pakker. I disse bliver stykprisen nemlig langt lavere, siden man køber mange på en gang. Så hvis du leder efter stifter og klammer, som stadig lever op til en høj kvalitet, så er dette altså siden for dig.