• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Spånsugere

Find kvalitetsspånsugere til lave priser her på siden. Uanset om du er på udkig efter en model til privat eller erhverv, så har vi forskellige størrelser og kapaciteter.

Læs mere
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er en spånsuger?
    En spånsuger er primært designet til at opsamle træspåner og affald fra træbehandlingsmaskiner som rundsave, bordfræsere og tykkelseshøvle. Spånsugeren hjælper dig med at holde dit arbejdsområde rent, så du reducerer generne fra træaffaldet og reducerer risikoen for brandfare.

Fordelene ved en spånsuger

En spånsuger er i bund og grund en overdimensioneret støvsuger til sugning af savsmuld og spåner.

Motoren skaber et sug, der effektivt suger træspåner og savsmuld til sig med den tilhørende slange. Herefter filtreres affaldet fra og opsamles i opsamlingsposen. De fleste modeller har en kapacitet på 50-75 liter, så det kan spares en del tid på rengøringen. Først og fremmest giver spånsugeren dig derfor et ryddeligt arbejdsmiljø, hvilket både reducerer risikoen for ulykker og gør oprydningen hurtigere. Afhængigt af hvilken opgave du udfører, så kan der opstå risiko for at spåner brænder sig fast i emnet. Den risiko reduceres væsentligt med en spånsuger. Med en effektiv spånsuger kan du derfor koncentrere dig om selve arbejdet. Det er altid en god ide at bruge støvmaske når du sliber, pudser eller høvler træ og bruger du en støjende maskine, bør du også bruge høreværn. Du finder både høreværn og støvmasker i vores kategori med værnemidler.